MuziekMuziek

Ook Van Gils gaat voor Oud! Van Gils Live cologne.

Ook Van Gils komt nu uit met een oud geur; Van Gils Live cologne. Het motto van deze geur is carpe diem, leef met de dag en geniet. Het durven maken van je eigen keuzes, dromen waarmaken.

De Geur: Van Gils opent met de sensatie van een frisse berglucht dat in combinatie met het fruitige van sinaasappel en grapefruit. Het hart van Live is gevuld met vetiver en patchouli die zorgen voor een houtige vibratie. De basis is sensueel door het bij elkaar brengen van de noten vanille en leer. Dit word met extra warmte en kracht onderstreept door de oud wood.

Dit zorgt voor een onweerstaanbare mannelijke parfum, die je alles geeft wat een man nodig heeft.

Van Gils Live cologne heeft het volgende assortiment: Eau de Toilette 40 ml. Eau de Toilette 75 ml. After shave 40 ml. Deodorant spray 150 ml. deodorant stick 75 ml. Shouwer gel 150 ml.     vangils1

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Unsupported request - method type: get
Written by Jan Willem Huffmeijer