MuziekMuziek

JAMES BOND 007 QUANTUM EAU DE TOILETTE

Quantum 007 is een nieuwe herengeur uit de James Bond collectie. Het is een onmiskenbaar mannelijke geur die is opgebouwd uit de meest bijzondere en prikkelende ingrediënten. Dit maakt de geur stoer en mannelijk.

De top opent met krachtige jeneverbes, dit doet meteen denken aan het lievelingsdrankje van bond…. de “martini”. Dit wordt aangevuld met bergamot en een vleugje citrus. Het hart van de geur wordt gevormd door vioolblaadjes. De basis bestaat uit sandelhout en leer….”leer”  zorgt voor de typische mannengeur…zwoel en sterk tegelijk. De Quantum 007 is een geur die zowel zelfvertrouwen als rust en luxe uitstraalt. Het flacon van Quantum 007 is grappig gemaakt, het bestaat uit een metalen gaasstructuur op glas, wat de grill van de austin martin moet voorstellen. Ook over de draaidop is goed nagedacht, om de geur op te kunnen spuiten moet je namelijk eerst een soort omhulsel naar beneden draaien…hier staan de geuren van 007 om bekend.

  James bond Quantum 007 eau de toilette is deze maand verkrijgbaar bij de parfumeries en is er in 30ml/50ml/75ml. Tevens bestaat de lijn uit een douchegel, deodorant en een after shave lotion. De prijzen beginnen vanaf 9,95 euro.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer