MuziekMuziek

De mannen lijn van Mineral Care!

mcAls wij mannen ons goed willen verzorgen hebben wij daar natuurlijk ook goede producten voor nodig. Ik heb voor Mineral Care de productenlijn voor mannen mogen uitproberen. Dagen lang onder de douche gestaan, geschoren en mijn gezicht ingesmeerd met deze producten. Na al dat testen is het tijd voor een review over deze producten.

Allereerst wil ik graag kwijt dat ik de styling van dit product geweldig vind. De kleuren en styling laten heel duidelijk zien dat het gaat om een product voor mannen. Ik zal mij in de badkamer met het slaap nog in de ogen niet snel vergissen en een tube van mijn vrouw pakken. Ook vind ik de de kleuren luxe uitstralen maar ook weer niet te luxe! Dit product staalt uit dat het “gewoon” goed is!

mc2Dat een mannenhuid anders is dan een vrouwenhuid hoef ik niet meer uit te leggen. Onze huid vraagt dus wel degelijk om echte mannen producten. De Mineral Care lijn is verrijkt met  mineralen uit de dode zee en hele mooie planten extracten. Deze ingrediënten geven de mannenhuid alles wat hij nodig heeft aan hydratatie, bescherming, voeding en verfrissing. De Mannen lijn is compact (geen badkamer vol dus) en bestaat uit vier producten, ik zal per product vertellen wat ik er van vind.

All in One Shampoo and Shower Gel: Normaal ben ik geen fan van een combinatie van een huid en haar product. Deze heeft mij echter positief verrast. Hij maakt je haar zacht en zeker niet droog, wat vaak bij dit soort producten wel het geval is. Ook voor mijn huid was deze douche gel super. Ik heb zelf een erg gevoelige huid en het is dus voor mij van belang dat een douche gel mild is en goed hydrateert. Ik heb geen last gehad van mijn huid na het douchen. Ook ruikt deze All in One gel erg lekker, zeker niet onbelangrijk.

De Moisturizing Lotion: Deze crème lijkt in het begin erg dik en heeft dus ook iets langer nodig om in te trekken. Maar hij geeft daarna een droog en zeker geen vet gevoel aan je huid. Ik krijg bij deze crème ook echt het gevoel dat hij heel diep in de huid trekt. Iets wat ik heel prettig vind is dat hij je huid strak trekt, oké ik heb nog niet echt rimpels maar het geeft toch een jong en fris gevoel!

After Shave Balm: Een zeer goede balm die snel helpt bij een branderig gevoel na het scheren. Ook zonder dat branderige gevoel is dit een lekkere balm die je huid beschermd na het scheren.

 

Face Cleansing Gel: Een product waar veel mannen aan zullen moeten wennen. Waarom zou je een product gebruiken om alleen je gezicht te wassen, dat kan toch ook onder de douche? Ik sta al veel onder de douche en teveel is ook niet goed voor je huid. Het is dus lekker als je na een dag hard werken kan thuis komen en jezelf lekker te kunnen verfrissen zonder daar gelijk voor onder de douche te moeten stappen. Hij verfrist zonder uit te drogen. Smeer je gezicht na het wassen lekker in met de moisturizing lotion en je avond kan starten.

Deze geweldige lijn van Mineral Care Man ga ik zeker aanraden!! De producten zijn nog alleen te koop bij schoonheidssalons maar vanaf september is er ook een webwinkel klik hier. Nu denk je gelijk ‘dan zullen de prijzen wel heel hoog zijn’ maar niets is minder waar. de prijzen zijn erg netjes voor goede producten en er zijn maar vier producten!mc1

– All in One Shampoo and Shower gel €  19,75  250ml.

-Moisturizing Lotion                                  €  27,50 100ml.

-After Shave Balm                                       €  19,95  100ml.

-Face Cleansing Gel                                    €  25,00 100ml.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer