MuziekMuziek

Mannen ga voor DubbelFrisss Boysss!!! Berry Burst.

Super leuke Actie van DubbelFrisss

DubbelFrisss heeft twee nieuwe smaken gemaakt, een smaak gemaakt met en door mannen: Berry Burst. En een smaak gemaakt met en door vrouwen: Hippe Peer + Happy Kiwi. DubbelFrisss heeft StukTV, TheKelVlog, Furtjuh, FUN (#TeamBoysss) en Beautygloss, Disfordazzle, Teskuh en Sophie (#TeamGirlsss) gevraagd om de smaken te vertegenwoordigen. Zij zijn dan ook de aanvoerders in deze strijd. Altijd leuk een strijd die lekker ouderwets boysss vs girlsss is gemaakt!!! Die strijd voer ik natuurlijk graag mee!!

DSC03491
DubbelFrisss en B4men.nl

DubbelFrisss roept iedereen op om deel te nemen aan deze strijd. Wat moeten wij mannen doen dan??? Wij staan natuurlijk achter de boysss met de smaak Berry Burst, een erg lekkere stoere smaak die je lekker verfrist. De smaak die uiteindelijk de meeste liters heeft verkocht is de winnaar en zal als definitieve smaak in het assortiment blijven de andere smaak verdwijnt weer uit de schappen.

DSC03494
DubbelFrisss en B4men.nl

Hoe gaan we de strijd voeren.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het verkopen van zoveel mogelijk liters DubbelFrisss Berry Burst!!! Maar ook online kan de smaak liters verdienen: je kunt dagelijks stemmen op de actiewebsite en ook op social media door bij je post op Facebook, Twitter en Instagram de hashtag #TeamBoyss te gebruiken.

 

Kortom Mannen we laten ons toch niet kennen…….!!!!!

Doe mee en stem op DubbelFrisss.nl (klik hier)hier volg je ook de strijd!!!

 

DSC03531
DubbelFrisss en B4men.nl
DSC03538
DubbelFrisss en B4men.nl

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord door DubbelFriss.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Te veel van het goede deze post. Af en toe iets over een goede whisky of echte dikke lappen vlees, BBQ….men stuff…O.k.

    Maar dit is de commercie die er vanaf druipt, niet normaal meer.

Written by Jan Willem Huffmeijer