MuziekMuziek

Malibu Oranje Editie, maakt kijken naar Oranje nog leuker!

malibu-logo-brand-identity-rgb-hi-res-jpg-logo-1114032521

Malibu is de bekendste rum met kokosnoot smaak ter wereld. Maar deze zomer bekennen ze kleur!! Met deze speciale Malibu Oranje Editie wordt het kijken naar voetbal nog leuker. Nou ja voor veel dan…..hahaha ik hou niet zo van Malibu, mijn vrouw echter wel, die is er gek op!! Dus deze fles vervult twee behoeftes, zij de Malibu en ik het Oranje gevoel. hahaha.

DSC03545

 

Wat je moet weten van deze Speciale Malibu Oranje Editie

DSC03543

Het design van de fles is door Malibu fans uit heel Nederland gekozen. Zij konden via de sociale media hun stem uitbrengen en daar is toen massaal gekozen voor dit ontwerp. Misschien wel het allerbelangrijkste om te vermelden is dat aan de Malibu zelf niets is veranderd….voor mij wel jammer natuurlijk hahaha. Iedereen die graag de Malibu heeft zoals die is kan met een gerust hart aan deze editie beginnen. Het is natuurlijk wel een speciale editie en hij zal dus ook maar beperkt verkrijgbaar zijn. Vanaf 19 mei is deze fles te koop. Wat je ook zeker moet doen is kijken op de Facebook pagina van Malibu Nederland, er zijn vanaf 15 mei leuke prijzen te winnen. Kortom genoeg redenen om deze zomer eens lekker aan de Malibu te gaan.

DSC03544

 

malibu splashHelemaal het Oranjegevoel krijgen, maak de Malibu Oranje Splash

Voor deze cocktail heb je nodig: longdrinkglas, Malibu Oranje Editie, sinaasappelsap, ijs en frambozen

-Vul het glas met ijs

– 1 deel Malibu Oranje Editie

– 2 deel sinaasappelsap

– afmaken met 3 frambozen

 

Proost op een geweldige Oranje zomer zullen we maar hopen dan.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer