Maak je slaapkamer eigen met een photowall

Maak je slaapkamer eigen met een photowall. Een slaapkamer een eigen touch geven en hem helemaal eigen maken is soms best heel lastig. Zeker wanneer je hier echt statement zou willen maken en toch een goede slaapkamer sfeer wilt behouden. In dit artikel laat ik je wat trends zien waarmee jij uit de voeten kan om je slaapkamer echt een eigen touch te geven zonder het gevoel van een slaapkamer te verliezen.

Trends voor een slaapkamer met een photowall

Zijn er trends voor een behang in je slaapkamer? Ja, die zijn er zeker! Er zijn overal trends te ontdekken en dus ook in de slaapkamer. Deze trends kan je eigenlijk het beste vergelijken of naast de interieur trends leggen. Deze trends komen in basis best overeen. Een slaapkamer vraagt echter meestal om iets meer rust, althans dat wordt ons vaak voorgelegd. Ik persoonlijk vind dat je ook op de slaapkamer best kan uitpakken en er een stevige statement slaapkamer van mag maken. Soms is het best lastig om in een slaapkamer dit statement te kunnen maken. Er staat in je slaapkamer al een (mega) groot bed en vaak ook een grote kledingkast. Past er dan eigelijk nog wel iets meer in waar je dit statement mee kan opbouwen? Natuurlijk…. maar dan kan je beter denken aan je muren. Wanneer je hier durft te kiezen voor een tof behang dan maak je eigenlijk al heel snel een tof statement zonder ruimte in te leveren. Met een photowall behang kan je op de meest makkelijke en leuke manier een trend toepassen. Wanneer je na een paar jaar klaar bent voor de volgende trend dan plak je er gewoon een nieuw behang overheen.

Dit zijn de slaapkamerinterieur trends van dit moment

Er zijn verschillende trends op dit moment gaande. Net als in het “gewone” interieur zien we ook in de slaapkamer veel botanische elementen terugkomen. Naast fysieke planten in de slaapkamer die veel rust en leven geven, is een botanisch behang ook super makkelijk toepasbaar in de slaapkamer. Je geeft je slaapkamer op een geweldige manier leven, rust en iets bijzonders. Wanneer je voor het behang dan ook één of meerdere echte planten zet dan slaap je de komende tijd in een heuse jungle.

Kinderbehang met Photowall

Bij kinderen zien we heel veel toffe dieren in het behang verschijnen. Ook zij slapen graag in een spannende jungle! Waar de ouders kiezen voor een rustige jungle kiezen de kids voor meer spanning. Tijgers, apen, beren en olifanten, ze zijn allemaal te vinden in hele toffe photowall behang. Voor de creatievelingen onder ons kan je op dit thema natuurlijk helemaal los gaan. Hang voor het spannende behang een stoer en dik touw, grote slang of een pot met bamboe, dit geeft een heel gaaf 3d effect. Je creëert op deze manier in een handomdraai een geweldige slaapkamer waar jouw kleine echt de blitz mee kan maken bij zijn vrienden. Voor inspiratie kan je altijd hier even kijken: https://www.photowall.nl/canvas/kinderen/dieren

De jaren 90′ trend in de slaapkamer

De jaren 90 zijn niet alleen hip in de kleding en kapsel stylen maar ook in het interieur. Knallende kleuren en drukke patronen zien we steeds meer naar voren komen. Dit is misschien wel de meest makkelijke manier om op dit moment een enorm statement te maken van je slaapkamer. Uiteraard heb je hier wel wat lef voor nodig. Er zijn heel veel verschillende toffe photowall behangen die je hiervoor goed kan uitkiezen.

Mannen slaapkamer

Voor de mannenslaapkamer mag het natuurlijk allemaal wat stoerder en spannender. Hier kan je kiezen voor verschillende opties zoals een behang van een oude brickwall of een muur van houten planken toch rustig maar wel heel stoer. Uiteraard kan je ook kiezen voor een behang wat je aan de hand van je eigen foto kan laten maken. Zo zou je een hele toffe foto van een vakantie of citytrip die jij ooit hebt gemaakt op de muur kunnen maken. Durf je helemaal los te gaan maak dan een foto van een stoere graffiti muur en laat deze afdrukken voor op jou slaapkamer.

Photowall behang voorbeelden:

foto’s: van Photowall.nl

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer