MuziekMuziek

Maak je feest nog persoonlijker met deze 10 tips

feest nog persoonlijker met een thema

Maak je feest nog persoonlijker. Een feest organiseren is super leuk om te doen. Echter vinden veel mensen het soms lastig om een goed feest in elkaar te zetten. Hoe begin je aan een feest en hoe maak je het feest nog persoonlijker. In dit artikel geef ik graag wat tips over hoe je jouw feest onvergetelijk maak.

Maak je feest nog persoonlijker voor meer plezier

Een feest is altijd goed, als er iets te vieren valt moet je dit vieren. Toch is het nog niet zo makkelijk om een feest echt onvergetelijk te maken. Dit lukt alleen wanneer je jouw feest heel persoonlijk maakt. Dit persoonlijke zal er voor zorgen dat er gelachen en/of gehuild kan worden. Zelfs een feest wat niet om één persoon of koppel draait, kan je toch persoonlijk maken. Dit kan je doen door de gasten bij je feest te betrekken en hen naar een persoonlijke mening of smaak te vragen. Betrek je gasten bij het feest door ze muziek te laten kiezen of het thema van het feest mee te helpen aankleden. Dit zijn simpele dingen die je kan doen om je feest naar een hoger niveau te tillen.

een tropische tintje aan het feest maakt je feest nog persoonlijker

Tips voor een persoonlijk feest

Met de volgende tips kan iedereen een te gek en onvergetelijk feest organiseren. Uiteraard hoeft het niet heel te duur te zijn om het op een leuke manier aan te pakken. Wees creatief en kijk voor inspiratie eens op Pinterest.

  1. De uitnodiging: denk goed na over een toffe uitnodiging. Stuur geen appie maar maak er werk van. Zo kan je toffe buttons bestellen en die bij de uitnodiging doen. Dit kan een persoonlijk iets zijn of een button in het thema
  2. Ga voor een thema: een thema kan een feest een persoonlijk tintje geven en het maakt dat iedereen snapt wat ze kunnen doen om het feest onvergetelijk te maken
  3. Kleed je huis of de locatie aan: wanneer je het thema goed wilt uitvoeren is decoreren natuurlijk super belangrijk. Kijk hiervoor op Pinterest. Hier vind je echt heel veel inspiratie.
  4. Welke ruimtes gebruik je: iets wat vaak vergeten wordt is om vooraf goed na te denken over hoe je de ruimte in je huis of op de feestlocatie gaat gebruiken. Dit voorkomt dat gasten op plekken komen die je eigenlijk liever niet had. Ook is het handig om een aparte ruimte te hebben waar je het eten kan bereiden zonder dat daar gasten staan.
  5. Buiten is ook belangrijk: tegenwoordig roken er wel steeds minder mensen maar geef ook hen het idee dat ze welkom zijn. Daarom is het belangrijk dat je niet vergeet om de buitenruimte ook te decoreren. Ook gasten die niet roken vinden het soms lekker om even een luchtje te kunnen scheppen.
  6. Verlichting maakt sfeer: iets wat heel vaak vergeten wordt is goede verlichting. Verlichting geeft sfeer of kan de sfeer totaal kapot maken. Hang leuke lichtsnoeren op en ook kerstverlichting kan prima voor een leuke sfeer zorgen. Tl verlichting is natuurlijk echt een no-go!
  7. Hapjes en drankjes zijn super belangrijk: lekker eten en drinken maken een feest onvergetelijk. Zorg voor hapjes die je niet meer hoeft te bereiden terwijl het feest aan de gang is. Hoe tof is het om cocktails op je feest te serveren. Bereid ook dit goed voor…zorg voor de juiste spullen en ingrediënten.
  8. Een playlist voor en door alle gasten: via Spotify kan je hele toffe playlisten maken. Dit kan je vooraf bijvoorbeeld al door je gasten laten doen. Vraag of zij nummers willen doorgeven of toevoegen aan de playlist voor die avond.
  9. Een herinnering aan de avond: we starten vaak met een toffe uitnodiging maar vergeten iets tofs mee te geven aan het eind van de avond. Dit kan een kleinigheidje zijn wat aan jullie of aan het feest een blijvende herinnering geeft.
  10. Vergeet zelf niet te genieten!!!! Het is een mega dooddoener maar geniet zelf het hardst van je eigen feest. Zorg dat anderen op de avond voor de gasten kunnen zorgen. Een ceremoniemeester is niet alleen handig voor een bruiloft maar kan heel goed werken voor iedere ander soort feest.
cheers mannen op een geslaagd feest
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer