Livestream Nieuwe Games van SQUARE ENIX om 18:00 vanavond!

Ik ben weer een beetje terug van weg geweest. Er waren weinig game reviews te vinden de laatste tijd op B4men. Maar door de aankondiging van SQUARE ENIX zullen er in de aankomende maanden weer wat reviews bijkomen! Vanavond is het dan zo ver. SQUARE ENIX PRESENTS zal in deze serie shows nieuwe games en updates aankondigen en tevens ook onthullen! De eerste show zal rond de 40 minuten duren en is vanavond live te volgen om 18:00 uur op de YouTube– en Twitch-kanalen van Square Enix.

Waar ik vooral heel erg benieuwd naar ben is de gloednieuwe Life is Strange! Hier komt waarschijnlijk ook weer gewoon een review van vanuit mijn kant! De vorige delen heb ik natuurlijk ook gereviewed. Verder zal Marvel’s Avengers, de verhaalgedreven, third-person action-adventure game van Crystal Dynamics ook te zien zijn. En Outriders™, de intense RPG-shooter die speler verplaatst naar een origineel, duister en uitzichtloos sci-fi-universum, verkrijgbaar vanaf 1 april zal ik ook wel erg benieuwd naar zijn. Deze game geven me echt die fijne Destiny vibes mee!

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 28 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek.

View all articles
Written by Nick Strijbos