Leer gemakkelijk en snel voor je theorie-examen

Online je theorie examen leren is super makkelijk. Daarna kan je met je handen aan het stuur

Onlangs vertelde ik jullie al over mijn droom: een eigen motor kopen en heerlijk lange stukken rijden! Het is voor mij de perfecte manier om te ontstressen. Met mijn vrienden op stap, uren rijden over snelwegen waar geen einde aan lijkt te komen… het lijkt mij geweldig! Maar waar haal ik de tijd vandaan om mijn motorrijbewijs te halen? Er zit al een groot deel van je tijd in het leren voor je theorie-examen. Ik weet nog goed hoe dat ging toen ik mijn autorijbewijs moest halen. Voor mij is het inmiddels alweer een tijdje geleden, maar ik kan mij dat stoffige boek nog goed herinneren. Steeds stukken opnieuw lezen omdat ik met mijn gedachten was afgedwaald en het boek om moeten om het plaatje goed te begrijpen, ik vond het maar lastig. Gelukkig kan dat tegenwoordig een stuk makkelijker en sneller, ik vertel je graag hoe!

Met je neus in de online boeken

Ik werd benaderd door TheorieExamenOefenen.nl, een website voor trainingen en proefexamens voor auto, motor en bromfiets. Zij vertelde mij dat je online 3x sneller kunt leren voor je theorie-examen dan dat je dit uit een boek doet. Dat is nog eens een groot verschil! Dat komt vooral omdat in de online boeken een 3D-animatie is toegevoegd, zo zie je dus heel snel hoe lastige verkeerssituaties in elkaar steken. Ook kan je video’s bekijken die gemakkelijk de verkeersregels uitleggen. De video’s gebruiken geen onnodige moeilijke woorden en nemen alles rustig door. Je hoeft niet eens persé je laptop erbij te pakken — de website werkt  namelijk ook prima op tablets en smartphones. Super handig dus!

Heerlijke rijden op de motor

Voorbereiding op het echte werk

Als je jouw theorie-examen gaat doen bij het CBR, krijg je altijd 25 vragen over gevaarherkenning, 12 vragen over verkeersregels en 28 vragen over verkeersinzicht. TheorieExamenOefenen geeft jou hetzelfde aantal oefenvragen, zodat je weet wat je kunt verwachten en niet voor verrassingen komt te staan. Het oefenexamen is altijd up-to-date en ziet er precies uit zoals de software van het CBR. Je kunt dus nooit verouderde informatie leren; alles wordt direct geüpdatet wanneer het CBR de nieuwe regelgeving bekendmaakt. Net zoals in de training zijn ook deze vragen gemakkelijk gesteld en voorzien van foto’s en geluid. Beter uitgelegd kan haast niet.

Fouten opsporen voordat je ze hebt gemaakt

Er zijn altijd een aantal vragen waarbij bijna iedereen de mist in gaat, een grote kans dus dat jij hier ook bij hoort! Met een uitgebreide databank kan TheorieExamenOefenen jou snel laten zien wat echte instinkers en valkuilen zijn, zodat je je goed kunt voorbereiden. Heb je het examen afgerond? Dan krijg je direct te zien of je geslaagd of gezakt zou zijn als je het echte theorie-examen zou afnemen. Daarnaast krijg je ook te zien welke fouten je hebt gemaakt en in een uitgebreide toelichting te zien waarom dit antwoord fout is. Zo weet je snel voor welk onderdeel je nog even goed moet stampen.

Handen aan het stuur

Klaar om aan de slag te gaan?

Hopelijk heb ik je gemotiveerd om nu eindelijk dat auto-, motor- of bromfietsrijbewijs te gaan halen! Je kunt je direct aanmelden voor de online training en cursus via TheorieExamenOefenen.nl. Er zijn drie opties voor het oefenen van de stof. Welke je ook kiest, je krijgt altijd 3 maanden de tijd om de stof onder de knie te krijgen en kunt direct aan de slag met de leerstof. Je kunt kiezen om alleen het theorieboek te downloaden, hetzelfde als dat je een boek in de winkel zou kopen, maar dan digitaal met de video’s en 3D-animaties. Daarnaast kan je een pakket kopen met het online theorieboek en aanvullend 10 of 20 uur examentraining. Als je een pakket koopt met 20 uur examentraining, krijg je ook nog eens een gratis slaaggarantie. Slaag je dus niet voor het theorie-examen? Dan krijg je jouw geld terug!

Wil je eerst even kijken of een online training bij je past? Daar heeft TheorieExamenOefenen een oplossing voor! Zij bieden namelijk ook nog eens een gratis proef theorie-examen aan. Nu heb je echt geen reden meer om niet aan de slag te gaan voor je rijbewijs 😉

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer