MuziekMuziek

Motorrijden is wat alle mannen zouden moeten doen.

Motorrijden met je vrienden

Motorrijden, iedere man zou graag willen motorrijden en toch zijn het maar heel weinig mannen die het doen. Ik ben helaas niet anders. Jaren droom ik al van een eigen motor en toch heb ik de stap nog nooit gemaakt. Ik zou überhaupt al moeten beginnen met het halen van mijn motorrijbewijs. Maar waar haal ik dan de tijd vandaan om dit te doen? Ik denk dat dit voor veel mannen het grootste probleem zal zijn….. de tijd!

rijden met je motor door de bossen

Motorrijden als tijdverdrijf

Toch zou iedere man het eens moeten proberen om tijd te maken voor deze toffe hobby. Het is de ultieme manier om van stress af te komen. Daarnaast is het een geweldige manier om als man weer eens dat kleine mannetje te worden. De beleving van de snelheid, de elementen en de ultieme controle dit is toch waar je als klein ventje van droomde. Samen met je maten door de bergen, bossen en woestijnen rijden op weg naar die foute kroeg. Waar je met net teveel bier richting je net iets te vieze motelkamer waggelt. Te dronken om je druk te maken en te moe van het rijden om niet te kunnen slapen. En morgen weer op tijd je Motorlaarzen & motorschoenen aan en de weg op.

Motorrijden op het circuit

Motorrijden voor jongen en oude mannen

Dit romantische beeld is leuk voor oudere mannen die samen met pensioen zijn. Toch kan je ook als jonge man deze droom verwezenlijken. Voor een geweldige beleving van het motorrijden kan je ook naar Duitsland. In Duitsland heb je mooie wegen met bochten, bergen en bossen. Op drie uur rijden van huis kan je prima een weekend toeren met vrienden. Ga je voor snelheid en wil je onbegrensd knallen met je maten, dan is een trip naar een te gek circuit ook een goede optie. In Nederland, Duitsland en België vind je hele mooie circuits waar je kan rijden. Hier kan je echt het beest in je loslaten.

Racen op de motor kan op een circuit

De ultieme snelheid beleving

Wanneer je gek bent van snelheid en een echt adrenaline junkie bent dan is motorrijden echt iets voor jou. Er is geen betere manier om echte en pure snelheid te beleven dan op een motor. Het grootste voordeel is dat een motor een heel stuk voordeliger is dan een dure sportauto. Je krijgt dus veel meer belening voor veel minder geld. Ben je gek van toeren en zware motoren dan is een chopper echt de motor voor jou. Hier kan je ook echt helemaal losgaan en de ultieme motor helemaal naar jouw wensen en smaak bouwen. Hier zit uiteraard wel een prijskaartje aan tenzij jezelf handig bent of hele handige vrienden hebt. Deze kunnen je helpen met het bouwen van jouw ultieme motor. Zo zie je maar voor iedere man is er een motor en zijn er activiteiten naar smaak en tijd. Wanneer stap jij op de motor??

Stap op je motor en ga er op uit. Motorrijden is het ultieme.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer