MuziekMuziek

Kapsels lang haar voor mannen 2022

Kapsel lang haar voor mannen 2022 by B4men

Kapsels lang haar voor mannen 2022. Ik heb er de afgelopen jaren al vaker over geschreven: kapsels met lang haar voor mannen. Toch lijkt het er nu echt van te gaan komen. Lang haar voor mannen is dé kapsel trend in 2022. Of corona hier aan meegewerkt heeft? Dat denk ik wel! Doordat wij met z’n allen massaal binnen zaten werd het makkelijker om zonder commentaar je haar te laten groeien. Je moet immers echt wel wat rot lengtes door wanneer je je haar laat groeien. In dit artikel geef ik tips om je haar te laten groeien, tips voor de verzorging van je haar en inspiratie welk lang haar kapsel voor mannen je kan dragen de komende tijd.

Kapsels lang haar voor mannen 2022

Lang haar kapsels voor mannen lijken op het eerste gezicht een beetje saai. Er zijn immers weinig mogelijkheden om te variëren met je haar toch? Fout! Er zijn ook met lang haar heel veel verschillende kapsels mogelijk. Los gedragen, met of zonder krullen, in een staart of met een man bun.

Ook de lengte zelf kan voor een totaal andere uitstraling zorgen van je mannenkapsel. Uiteraard is het wel belangrijk dat langhaar bij je past als man. Maar proberen kan natuurlijk altijd en kost niets, alleen veel tijd. Belangrijk wanneer je jouw haar gaat laten groeien is dit wel even met je kapper te overleggen. Hij of zij kan je helpen bij dit proces. Zo kan je zomaar je haar laten groeien maar dan ziet je kapsel er na een tijdje niet meer uit en zijn alle verhoudingen weg. Hier kan je kapper goed bij helpen. Hij of zij moet dan natuurlijk wel weten dat je het laat groeien, want als er teveel afgeknipt wordt is dat natuurlijk ook zonde.

Tips om je haar te laten groeien

Je haar laten groeien, kan je dit stimuleren? Dit is een heel lastig te beantwoorden vraag. Er zijn zeker dingen die de kwaliteit van je haar kunnen beïnvloeden. Zo hebben drugs, medicijnen en stress heel veel invloed op je haar. Haar producten als gel of het dragen van een pet hebben geen invloed op het haar! Dit wordt vaak gedacht en ook geschreven. Echter zijn er veel studies gedaan maar het dragen van iets op je hoofd of in je haar heeft niet tot nauwelijks invloed op je haar. Gezond eten en leven hebben wel veel invloed op je haar. Wil je jouw haar in topconditie houden dan is een goede verzorging van je haar maar ook van jezelf heel belangrijk.

Verzorging van lang haar voor mannen

Lang haar voor mannen vraagt wel om meer en betere verzorging dan een kort kapsel voor mannen. Zoals gezegd is het belangrijk naar de kapper / barbier te blijven gaan. Lang haar kan je het beste verzorgen met een goede shampoo en een goede conditioner. Welke haarproducten je het beste kan gebruiken hangt heel erg af van hoe je het gaat dragen. Draag je jouw lang haar kapsel los, dan zijn producten als mouse, een lichte clay of een Sea Salt Spray het beste. Deze zullen het pluizen tegen gaan en ook voorkomen ze dat je haar statisch wordt. Draag je het lange haar in een staart of knotje, dan zal je waarschijnlijk niet voor haarproducten kiezen. Wanneer je haar soms los schiet in een staart of knot dan kan je dit met een heel klein beetje goede haargel vast zetten.

Inspiratie voor kaspels met lang haar voor mannen

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer