MuziekMuziek

Kapsel trends mannen herfst winter 2021

kapsel trends voor mannen herfst en winter 2021 / 2022 by B4men

Kapsel trends mannen herfst winter 2021. Veel mannen vinden het op dit moment heel lastig om een goed kapsel uit te zoeken. Er zijn op dit moment ook niet echt heel duidelijke trends. Dit maakt de keuze voor een goed mannenkapsel dan ook best heel lastig. Welke trends er nu voor mannenkapsels zijn en welke herenkapsel trends het gaan worden dat zal ik jullie in deze blog vertellen en met foto’s duidelijk laten zien.

Mannen kapsel trends voor de herfst en winter 2021

Op dit moment en voor de aankomende herfst zijn een aantal mannenkapsels echt wel duidelijk een trend. Waar we een paar jaar geleden massaal dezelfde pompadour droegen, is dat nu wel wat meer verdeeld. Zo is de buzz cut (kort mannenkapsel) een opkomende trend. Verder is het Lil’kleine kapsel (korte zijkant en lang boven naar voren gedragen haar) en lang haar echt populair bij mannen. Voor de herfst en winter 2021 verwacht ik hier het meest van. De buzz cut zal waarschijnlijk een grote trend volgend jaar gaan worden. Zeker nu David Beckham zich dit herenkapsel heeft laten aanmeten.

Haar kleuren voor mannen

Het is voor veel mannen nog echt een “no go” maar het lijkt er op dat ook de haarkleuring voor mannen wel een trend gaat worden. Ik verwacht hier nu nog niet heel veel van maar zeker na de winter zou dit wel eens opgepakt kunnen worden. Afgelopen EK zag je bijna geen voetballer zonder een kleurtje in zijn haar. Ook hier heeft David Beckham een voorbeeld aan genomen en hij heeft zijn hippe buzz cut helemaal blond geverfd. Ik denk dat het kleuren van het haar misschien voor de meeste mannen nog wel een ding zal zijn maar een paar blonde plukken zijn zo gezet en kunnen voor je kapsel al wel heel veel doen.

De baard in de herfst en winter 2021

De baard zal in de herfst en winter 2021 niet heel lang zijn. De trend voor de baarddrager is een kortere baard maar wel een volle baard. De baardharen zijn dan 1cm / 2cm lang. De baard wordt met kortere zijkanten en een langere kin gedragen. De baard trend is niet meer met een punt maar met een natuurlijke overgang overgang naar de kin. Een goede baardverzorging blijft met een korte baard ook heel belangrijk. Een lekkere baardolie, een heerlijk ruikende baard balm en uiteraard even goed borstelen en kammen is onmisbaar voor een goede baardverzorging.

Voor goede en lekkere producten voor zowel je haar als baard kijk dan eens in de B4men Webshop.

Kapsel trends mannen herfst en winter 2021 inspiratie

De buzz cut (kort mannenkapsel)

Lil kleine kapsel (korte zijkant en langer haar boven op)

Lang haar voor mannen herfst en winter 2021

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer