SelectSelect

Is een huishoudset van karcher een goed vaderdagskado? Win-actie!

Karcher

Ja mannen vaderdag komt eraan! Maar wat moet je vragen…weer een paar sokken? Wordt het niet eens tijd dat jij ook gaat meehelpen in het huishouden 😉 Dit doen we dan natuurlijk wel een beetje stoer! Kärcher heeft de perfecte vaderdagskado’s voor mannen. De hogedrukreiniger hebben we natuurlijk al en je tuin en auto stralen dus al. Maar blinkt je vloer net zo hard als je auto? Speciaal voor vaderdag heb ik een toffe win-actie voor jou.

Kärcher voor het huishouden

Voor een perfecte vloer heb je twee producten nodig. Een goede stofzuiger en een goede dweil. Whahaha ben je al afgehaakt? Nee, dit is echt niet alleen maar een vrouwending! Kärcher heeft namelijk een stoere snoerloze stofzuiger waar je als man prima door het huis mee kan lopen. De Kärcher VC5 Cordless heeft geen snoer en geen stofzak. Ideaal dus…. geen gedoe met in elkaar gedraaide snoeren en het moeten wisselen van stopcontact. Het model is door de kleurstelling van het geel en zwart best mannelijk te noemen. Ook is hij compact en niet te zwaar, zodat jij als man niet de enige ben die er mee overweg kan. Je kan als dat nodig is, ook je vrouw en kids aan het werk zetten ?

Na het stofzuigen moet je dweilen

Zo, je vloer is gezogen en vrij van het grovere vuil. Tijd om te gaan dweilen. Emmertje sop klaarmaken en dan na twee keer spoelen het vervuilde water over de rest van je vloer aanbrengen. Niet handig en tijdrovend! Niet echt iets waar wij mannen blij van worden. Daarom heeft Karcher het nieuwe dweilen ontwikkeld. Deze nieuwe manier van dweilen doe je met de Karcher FC3 cordless. Een elektrische dweil met een waterreservoir op de steel. Ook deze is snoerloos, dus geen gedoe met dweilen en opbergen. Hij is super compact en heel zuinig met water. Hij zorgt ervoor dat het schone water in de borstels zit en dat het vuile water opgevangen wordt. Geen vies water meer op je vloer dus. Omdat hij ook niet te nat dweilt krijg je ook geen ruzie met je vrouw als je het laminaat of parket gedweild hebt. Dit kan dus gewoon! Hoef je dus niet meer over na te denken. Kijk en daar houden wij mannen dus weer wel van! We willen best helpen in het huishouden als het maar simpel en het liefst nog een beetje snel kan.

B4men en Karcher win-actie

Nu snap ik natuurlijk heel goed dat je de producten zelf eens wilt proberen en ervaren. Daarom mag ik namens Kärcher onder één van jullie een Kärcher FC3 cordless verloten. Whahaha en wie daar thuis het meest blij mee is…… ??? Wat moet je doen om de Karcher FC3 Cordless te winnen:

  • Like B4men en deze post op Facebook
  • Vertel ons hoe vaak jij het huishouden gaat doen als je de Karcher FC3 hebt gewonnen 😉
  • De winnaar maken wij op vaderdag bekend.

DE WINNAAR IS BEKEND. HET IS GEWORDEN: DANNY RIKKELMAN, GEFELICITEERD!!! FIJNE VADERDAG!!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer