SelectSelect

Hoeveel betaal jij voor pechhulp? Dat kan veel minder met Allsecur On Demand Pechhulp.

Autopech, ik heb het eigenlijk nooit. (even snel afkloppen 🙂 ) Ben jij je ervan bewust hoe vaak jij de afgelopen jaren stil hebt gestaan? In 10 jaar tijd, heb heb ik ooit 1 keer met pech langs de weg gestaan en heb ik twee keer een lege accu gehad. Toch heb ik wel maandelijks betaald voor pechhulp die ik eigenlijk helemaal niet nodig had. Nieuw van Allsecur is de pechhulp on demand. Een app voor pechhulp?? Ja, een app die jij kan gebruiken wanneer je pechhulp nodig hebt. Zonder abonnement, zonder lidmaatschap, zonder verrassingen en dat voor een bedrag vanaf €65,- per pechgeval.

pb102101

Pech en Auto’s

Sinds mijn 20e jaar hebben wij een eigen auto en maandelijks betalen wij dus ook een vast bedrag voor eventuele pechhulp. Nu is in de loop der tijd onze situatie een stuk verbeterd en zijn de auto’s er ook op vooruit gegaan. Met de verbeteringen van auto gingen onze pech gevallen naar beneden. De afgelopen jaren hebben wij niet meer langs de kant van de weg gestaan. Niet alleen onze auto’s zijn verbeterd, kijk eens om je heen op de weg, hoeveel oude barrels zie je nog rijden? De auto’s zijn enorm verbeterd en verjongt, veel minder pech dus! Gemiddeld heeft een automobilist één keer in de vijf jaar autopech, maar betaalt wel maandelijks voor de hulp. Dit komt neer op €100 per jaar. Mocht je dan die keer in de vijf jaar pech hebben, betaal je dus omgerekend €500 voor je pechhulp! Mega duur dus eigenlijk.

schermafdruk-2016-11-10-11-06-03

Allsecur On Demand Pechhulp

Allsecur heeft daarom de Allsecur on demand pechhulp gelanceerd. Je download de gratis app op je telefoon en je kan dan altijd en overal, ook in de rest van Europa, gebruik maken van de pechhulp on demand. De prijzen zijn helder. Voor starthulp bij een lege accu betaal je €65. Bij reparatie (zoals een lekker band, een brandend lampje of buitensluiting) betaal je €90. Mocht je motor oververhit zijn en moet je auto naar een garage kost dat €120 In Europa betaal je €225.

schermafdruk-2016-11-10-11-06-43

De app is simpel en makkelijk. Je moet je vooraf even registreren en zodra er dan wat aan de hand is, klik je op ‘START – help me nu’. Dat is het! Snel, makkelijk en je kan er een heleboel geld mee besparen.Wil je meer info of je wil je de app downloaden, klik hier om de app te downloaden.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer