MuziekMuziek

Hamilton Khaki Frogman Automatic

Hamilton Khaki Navy Frogman B4men

Hamiltons Khaki Navy Frogman Automatic is de technisch best presterende horloge voor maritieme activiteiten. Met zijn stoere nieuwe look is Hamiltons khaki Navy Frogman automatic op zijn plek in de diepte. Door het nieuwe ontwerp waar accuraatheid, leesbaarheid en duurzaamheid centraal staan, wordt de onmetelijke kracht van de oceaan aan de pols getoond. Hamiltons Khaki Navy Frogman Automatic is een modern avonturenhorloge met een grootse geschiedenis. Het is een precisie-instrument dat zich volledig thuis voelt onder water. 

Onderwater met de Hamilton Khaki Navy Frogman

De geschiedenis achter de Hamilton Khaki Frogman Automatic

De laatste modellen zijn genoemd naar de onverschrokken kikvorsmannen van de Amerikaanse marine die de oorspronkelijke modellen droegen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze versies blijven op onverschrokken wijze het onbekende onderzoeken met een moderne stijl en techniek. 

Het horloge verbeterd

De zwarte, duidelijke wijzerplaat is verbeterd met Super-LumiNova® voor een betere leesbaarheid in omgevingen met weinig licht. De oranje markeringen van de minutenwijzer en het uiteinde van de secondewijzer zorgen dat ze eenvoudig en snel kunnen worden onderscheiden.

De Frogman is uitgevoerd met een roestvrijstalen kast en is waterdicht tot 30 bar (300 m) en beschikbaar met onze nieuwe gegolfde tactische rubberen kaki of zwarte band, of met een traditionele band. Ook is er een versie met een kast gecoat in zwart PVD, een grijze bezel en wijzerplaatmarkeringen, die een meer onopvallende, supermoderne look biedt. 

Binnenin biedt ons automatische uurwerk H-10 absolute precisie en betrouwbaarheid. Daarnaast levert het een gangreserve van 80 uur en uitstekende prestaties dankzij een balansveer gemaakt van Nivachron™. Een geavanceerde legering die bestand is tegen schokken, temperatuurschommelingen en magnetische velden, zorgt ervoor dat het horloge ook bruikbaar blijft onder zware omstandigheden. 

Hamilton Khaki Frogman technische specificaties

Hamilton Khaki Navy Frogman Auto 46mm

  • Kast: 46 mm roestvrijstalen kast/ roestvrijstalen kast met een zwarte PVD
  • Dikte: 13,58mm
  • Aanzetbreedte: 22mm
  • Wijzerplaat: Zwarte wijzerplaat
  • Wijzers: Zwarte uren- en minutenwijzers met Super-LumiNova®
  • Uurwerk: Automatisch uurwerk H-10 met balansveer van Nivachron™ en 80 uur gangreserve
  • Band: Groen of zwart rubberen band, roestvrijstalen band
  • Glas: Saffierglas met antireflectiecoating
  • Waterbestendigheid: 30 bar (300 m)
  • Informatie: Op de site van Hamilton Nederland
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer