MuziekMuziek

Hamburger met gebakken ei

Hamburger met een gebakken ei, moet dat lekker zijn??? Ja, ik vind van wel. De eerste keer dat ik een hamburger at met een gebakken ei erop was een paar jaar geleden bij de Bijenkorf in Rotterdam. Men!!! dat was echt één van de lekkerste hamburgers die ik ooit gegeten had. Nu vind ik de hamburgers van de Bijenkorf eigenlijk altijd wel lekker en als we bij de Bijenkorf eten kies ik dan dus ook altijd daarvoor. Maar goed, het gaat nu niet om hun hamburger, maar om mijn hamburger. Ik ben zelf weer eens aan de slag gegaan met een hamburger recept. Ik en mijn gezin houden van burgers en je kan zoveel variëren met hamburgers dat een hamburger eten nooit saai hoeft te zijn.

Wat heb je nodig voor een hamburger met gebakken ei

DSC08629

– 500 gram gehakt

– 1 el black bean saus

– 1 tl knoflookpoeder

– 2 tl paprikapoeder

– naar smaak zwarte peper

– 3 tl korianderblad

– 2 tl gemalen gemberpoeder

– 1 geklutst ei(om de hamburgers te maken)

– 4 eieren

– sla

– tomaten

– kaas

– mayonaise

– 1 tl black bean saus(om de saus mee te maken)

– hamburger broodjes

– friet(ik maak ze meestal zelf)

 Hoe maak je de Burgers klaar

DSC08631
recept b4men hamburgers met gebakken ei

 

1. Doe het gehakt in een grote mengkom en meng met een vork alle kruiden, geklutst ei en de black bean saus door het gehakt

2. Als alles goed gemengd is, kneed dan het gehakt goed door

3. Maak er 4 hamburgers van en laat ongeveer een half uurtje opstijven in de koelkast

4. Bak de eieren

5. Leg de hamburgers op een grillplaat, pan of bbq

6. Rooster de hamburger broodjes in de oven

7. Als de hamburgers bijna klaar zijn leg je de kaas erop zodat deze lekker kan smelten

8. Meng mayonaise met 1 tl black bean saus

9. Maak je hamburger broodje op

10. Serveer met lekkere friet en EET SMAKELIJK!!!

cheeseburger met gebakken ei
Cheeseburger met gebakken ei. Lekkerder gaat het toch niet worden! Voor meer lekkere recepten kijk dan ook eens op onze foodblog Familie over de Kook.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer