MuziekMuziek

Gekleurd haar voor mannen. Sta jij er ook gekleurd op deze zomer??

Gekleurd haar voor mannen zomer 2020

Gekleurd haar voor mannen. Het lijkt weer een trend te worden onder (jonge) mannen, het kleuren van je haar. Uiteraard kleuren veel mannen het haar om zo de grijze haren weg te werken. Het lijkt echter nu ook een trend te worden om het haar te kleuren om juist op te vallen. Het heeft niets te maken met grijze haren. Dus aan jou de vraag! Sta jij er ook gekleurd op deze zomer. Durf jij het aan??

Gekleurd haar voor mannen waar komt dat vandaan?

De mode gaat staat meer richting jaren 80′ / begin jaren 90′. Zowel kleding, muziek en haartrends gaan steeds meer in deze richting. Mannen met gekleurd haar waren toen super hip! Het lijkt nu ook weer te gaan gebeuren. In de muziek zie je al veel artiesten voorbij komen met gekleurd haar en ook op TikTok vallen de mannen / boys op met gekleurde kapsels. Het lijkt erop dat het echt een trend gaat worden.

Hoe moet je als man je haar kleuren?

Best een lastig punt, hoe moet je als man nu eigenlijk je haar kleuren. Veel mannen die naar een barbershop of herenkapper gaan, zullen hier niet snel vragen om de mogelijkheden. Ook zijn ze minder bedreven in het thuis kleuren van het haar als de dames. Toch is het niet zo moeilijk als het lijkt. Zolang je maar een aantal regels in acht neemt.

  • Koop je haarverf online als je een goed kleuradvies krijgt.
  • Verf niet te donker. Dit geeft een heel onnatuurlijk effect, je haar is minder donker dan je denkt.
  • Verf het liefst met twee kleuren of laat een beetje uitgroei zitten. Je eigen haar bestaat ook uit verschillende tinten. Wanneer je één kleur verft ziet het er ook erg geverfd uit. Neem twee kleuren die dicht bij elkaar liggen en verdeel dit door de donkere kleur onder te gebruiken en de lichtere kleur in de punten.
  • Bij het blonderen kan je ervoor kiezen om niet het hele haar te verven. Dit geeft een speels effect.
  • Is je haar al gekleurd vraag dan je kapper / barbier om advies. Gekleurd haar opnieuw kleuren met een andere kleur kan heel verkeerd uitpakken.

Inspiratie: Mannen met gekleurd haar zomer 2020

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer