MuziekMuziek

Garnier Douche Body Lotion, niet heel mannelijk wel heel lekker.

Pack_InShower_Range_NL_in_TextuurNiet alle producten kunnen een stoere uitstraling hebben, ik probeer dat wel zoveel mogelijk natuurlijk!! Maar dit is zo’n product wat eigenlijk is gericht op vrouwen, maar wat wel super lekker is!

Trouwe lezers weten inmiddels dat ik (net als veel andere mannen) ben “gezegend” ahum… met een droge huid. Tja en echt de tijd nemen om je dan na het douchen helemaal in te gaan smeren met bodylotion neem ik ook niet. Volgens mij zijn er maar weinig mannen die zich van top tot teen zullen insmeren. Natuurlijk is dat veel beter…..maar dat zit nog niet echt in ons systeem. Het insmeren van het gezicht gaat daarentegen al bijna automatisch.

Hoe makkelijk wil je het dan dus hebben met de Garnier Douche Body Lotion. Hiermee hoef je er niet meer over na te denken om je in te smeren. Gewoon lekker douchen en je insmeren en klaar is Kees. Echt zo makkelijk??? Ja, echt zo makkelijk. Als een product niet echt voor mannen is en ik ga er over schrijven dan moet echt goed zijn!!!!

DSC02178

Garnier Douche Body Lotion

Van de Douche body lotion zijn er twee varianten verkrijgbaar een roze en een oranje. De roze is natuurlijk eigenlijk echt fout voor een man.In de roze zit in Ylang Ylang olie en de geur is erg zoet en vrouwelijk. Als man zou ik daarom voor de oranje gaan!! In de oranje zit Monoï olie. Ook deze ruikt wel zoet maar dan niet echt heel vrouwelijk. Tja echt van de uitstraling moeten ze het  niet hebben, maar eenmaal onder de douche kom je er achter dat het wel erg lekkere producten zijn. Ze zijn vrij dik van structuur en je moet het heel even de tijd geven om goed in te trekken. Tja die minuut die dit nodig heeft verdient zich terug, want als je de Garnier Douche Body Lotion daarna afspoelt merk je wat hij doet voor je huid. Geen last van een droge huid na het douchen en ook geen last van jeuk en irritatie. Kortom, toch wel lekker die Garnier Douche Body Lotion .

DSC02209 DSC02210 DSC02177

 

Foto’s gemaakt met de sony a57

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Lijkt me een fijn product! Ook de verpakking vind ik leuk.

    Ik heb trouwens een week geleden een forum opgericht voor elk soort blogger. Hier kun je praten over alles wat met bloggen te maken heeft (en uiteraard is er ook plaats voor offtopic onderwerpen). Misschien vind je het leuk om lid te worden? http://thebloggercommunity.proboards.com

Written by Jan Willem Huffmeijer