Wij gaan op vakantie maar waarnaartoe? Vakantieboulevard.nl Biedt uitkomst. Win een boomhut overnachting.

Op vakantie gaan doe ik graag maar helaas niet zo vaak. De afgelopen jaren zijn wij bezig geweest met het opbouwen van een eigen zaak en natuurlijk onze blog. Leuk natuurlijk al dat werken, maar soms is het tijd ย om gewoon je verstand op nul te kunnen zetten. Tijd dus om een vakantie uit te gaan zoeken voor komend jaar. Maar waar gaan we beginnen??

Bestemming is geen uitgangspunt meer

De wereld is erg veranderd in de afgelopen jaren en dit maakt het er niet makkelijker op. Althans, als je alleen maar kan zoeken op bestemming. Ik wil graag kunnen zoeken op iets wat ik graag wil doen of juist niet en de bestemming is voor mij veel minder belangrijk. Ik wil kunnen zoeken op beleving. Of ik nu weg wil met mijn kids naar een boerderij of met Marie Louise naar een romantische bestemming, laat een ander mij maar vertellen waar ik dan moet wezen! Wie kan mij vertellen en duidelijk laten zien waar ik naartoe kan gaan op vakantie?

Vakantieboulevard.nl

Vakantieboulevard.nl is een nieuwe speler op de markt en zij pakken het helemaal anders aan. Vakantieboulevard.nl is een platform waar je kan zoeken op een vakantie beleving. Zie het als een grote shoppingmall waar je lekker door heen kan slenteren en etalages kan kijken. Kies een straat (beleving) die bij je past. Hier vind je allerlei, vaak kleinere aanbieders, van vakanties die jou een vakantie kunnen aanbieden die heel dicht aansluit op jouw beleving. Het leuke van het zoeken op deze manier is dat je op heel andere bestemmingen uitkomt dan dat je zou zoeken op de traditionele manier. Voor mij is de beleving duidelijk, ik zou graag met de kids op vakantie gaan en dan het liefst iets in de natuur (gevonden). Voor mij is dit wel de leukste en meest verassende manier om een vakantie uit te zoeken.

Schermafdruk 2016-08-16 15.49.17

Win een overnachting op grote hoogte.

Vakantieboulevard.nl heeft een leuke actie. Zij verloten onder de mannen die zich inschrijven voor de nieuwsbrief een overnachting in een boomhut weg. Deze bijzondere ervaring wil je natuurlijk niet missen. Schrijf je hier in en doe dit voor 1 sept. 2016.

Schermafdruk 2016-08-16 16.05.13

 

*advertorial

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer