Een thuisproeverij als cadeau voor je vrienden

een thuisproeverij als cadeau kan je winnen op de blog

Een thuisproeverij als cadeau voor je vrienden? Wij zitten weer midden in de decembermaand. Een maand waarin je jezelf alleen maar aan het afvragen bent wie je nu wat moet cadeau moet gaan geven. Greetz, het bedrijf van de kaarten, heeft hier iets te geks op bedacht wat ik graag met jullie wil en mag delen. Zij hebben namelijk een thuisproeverij als cadeau voor je klaarliggen. Zo stuur jij via hen al je vrienden het perfecte cadeau of kan jij zelf het makkelijk maken voor de personen die jou een cadeau willen geven.

Deze verpakkingen kan je laten versturen door Greetz

Een thuisproeverij als cadeau

Het perfecte cadeau is altijd lastig. Het begint met de vraag wat moet je iemand nu geven? Een lekker drankje is altijd een leuke optie voor mannen maar welke drank en welk merk moet je dan hebben? Om een miskoop te voorkomen, hebben ze bij Greetz iets leuk bedacht. Je kan daar nu een thuisproeverij als cadeau geven. Zij hebben boxen samengesteld van verschillende dranken. Zo kan je iemand een leuke whisky, gin of rum proeverij geven. In de box zitten dan van één soort drank verschillende merken. Zo kan je een whisky liefhebber verrassen met verschillende whisky’s in één pakket. Hij kan ze dan leren kennen en jij hoeft niet precies te weten welk merk whisky hij drinkt.

Greetz thuisproeverij drie dozen en de drie thuisproeverijen

Niet alleen maar whisky als thuisproeverij

Nu kan ik mij voorstellen dat niet iedere man of vrouw gek is van whisky. Whahaha oke, dit kan ik mij eigenlijk niet voorstellen 😉 maar hier hebben ze ook aan gedacht. Na een blik op de site bleek dat ze heel veel verschillende soorten boxen hebben. Zo zijn er thuisproeverijen van gin, rum, limoncello, port, wijn of van verschillende likeuren. Drink je geen alcohol? Dan zijn er ook thuisproeverijen van verschillende soorten thee. Zo kan je dus iedereen een toffe thuisproeverij op laten sturen en heb je echt een origineel cadeau.

Whisky en Gin thuisproeverijen van Greetz

Wat zit er in de whisky thuisproeverij?

Ik heb twee verschillende boxen thuis gekregen. Een whisky en een gin proeverij. Dit zit er in de whisky box:

 • Kilbeggan: dit is een mooi Irish Whiskey
 • Four Roses: een lekkere Bourbon Whiskey
 • Glenfarclas 12yo: een heerlijke single malt whisky.
 • The Ileach Peaty: een bijzondere whisky met een veel rook. Deze heb ik op de blog ooit beschreven.
 • Teacher’s: een Schotse blended whisky

In de box zit tevens een boekje met wat achtergrond informatie over de whisky die in de thuisproeverij zit. Zo leer je ze niet alleen qua smaak kennen. Ook wel erg leuk dat ze gekozen hebben voor heel verschillende soorten whisky. Zo kan ook een nog niet liefhebber gaan ontdekken waar zijn voorkeur kan liggen. Op deze manier wordt een thuisproeverij ook echt een leuke ontdekkingstocht.

Wat zit er in de gin thuisproeverij

Naast de whisky heb ik ook een toffe gin box gekregen. Ook in gin zit heel veel verschil in smaak. Iedere gin geeft weer een eigen touch aan een Gin & Tonic cocktail. Met deze box kan je dit op een heel leuke en vooral lekkere manier ontdekken of iemand anders dit laten ontdekken. Dit zit er in de box:

 • Beefeater
 • Broker’s
 • Hendrick’s
 • Sloane’s
 • Tanqueray

Alle gin’s komen uit de UK maar hebben zoals gezegd echt een heel eigen smaak. Ook in deze box vind je een boekje met wat meer uitleg over de gin en een recept om de perfecte Gin & Tonic te maken.

Win-Actie!! Win een thuisproeverij als cadeau!!

Het is natuurlijk december en dat betekend tijd voor cadeautjes. Ik wil drie van jullie graag laten kennis maken met een thuisproeverij van Greetz. Om kans te maken op één van de drie boxen moet je het volgende doen

 • Volg B4men op Facebook en Instagram
 • Like en deel (openbaar) het bericht over deze Thuisproeverij op Facebook
 • Vertel ons welke box jij zou willen uitproberen, de gin of de whisky.

De actie loopt tot 16 december 2019 en de boxen zullen dan voor de kerst nog verstuurd worden. Zo hebben jullie een thuisproeverij als cadeau voor de kerst van B4men. Meer informatie over de thuisproeverij van Greetz vind je hier.

De Winnaars van de Thuisproeverij zijn:

 • Gin: Guido Kalwij
 • Whisky: Remko van der Hoek
 • Whisky: Marc Kelderman
een thuisproeverij als cadeau kan je winnen op de blog
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer