MuziekMuziek

Een strik is een compliment voor je outfit

Het dragen van een strik is dat nog wel iets van deze tijd? Waarom niet! Een strik is een compliment voor je outfit. Natuurlijk moet je hiervoor wel de juiste strik hebben. Er zijn echt hele mooie strickies die ook in deze tijd heel goed kunnen. Ik heb zelf twee exemplaren gekregen om aan jullie te laten zien dat een strik nog een prima accessoire is voor mannen. Sterker nog…. ik heb er ook twee die ik mag verloten. Durf jij een strik te dragen?

Strickie is voor alle mannen

Ik persoonlijk draag niet heel vaak een strik en ik zie dit toch al snel als iets feestelijk. Dat was voor Strickie een reden om mij een uitdaging aan te bieden. Kies twee toffe strickies en combineer deze op een toffe outfit die ik wil dragen. Zij willen op iedere outfit wel een strik zien! Ik heb twee strikken gekozen en ik was oprecht verbaasd toen ze binnenkwamen. Geen glimmende dingen maar met eerbied simpele en mooie strikken. Geen schreeuwende stoffen die je alleen “feestelijk” kan dragen. Hier kan ik wel een toffe outfit mee maken.

Wie zijn Strickie?

Strickie stelt zich aan jullie voor: “Wij zijn hèt vlinderstrikken merk in Nederland. Wij zijn gek op vlinderstrikken. Strickie gelooft in vakmanschap en eenvoud. Onze hele collectie is dan ook handgemaakt. Wij zijn gek op kleur. Van blauw naar geel, van rood naar groen. Kleur maakt mensen vrolijk en blij. Een kleur zorgt voor een glimlach en geeft energie. Wij gebruiken maximaal een of twee kleuren. Geen patronen, gekke streepjes, maar gewoon alleen kleur. Meer heeft een outfit niet nodig”.

Zo draag ik mijn Strickies:

Win-actie: 2 mannen worden gestrikt

Wil jij ook zo’n toffe strik van Strickie om je outfit een stapje hoger te tillen? Dan is dit het moment! Dit moet je doen om kans te maken:

  • Like ons en dit bericht op Facebook
  • Vertel ons welke outfit jij met de strik gaat dragen (in de comments)
  • De winnaar maken we zondag 30 juni bekend
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer