GezondheidGezondheid

Een auto besturen met een gamepad? En dan racen maar!

Hoe cool kan het zijn, op een circuit staat een auto voor je klaar zonder stuur maar met een gamepad. YouTubers Milan en Dusdavid zijn uitgedaagd om mee te doen aan een te gek experiment om het gamen tot leven te laten komen. Hoe doe je dat? Doritos heeft een te gekke challenge bedacht waarbij het stuur van een echte auto is vervangen door een gamepad. Milan en Dusdavid nemen plaats in de auto en mogen het opnemen tegen Jeroen Bleekemolen (ja de autocoureur). In een aantal verschillende disciplines gaan zij de strijd aan en geloof mij de uitkomst is verrassend!!  Het filmpje is echt heel erg gaaf om naar te kijken. Volgende keer doe ik als B4men.nl natuurlijk wel zelf mee 😉

Kijk hier naar het Filmje van de challenge #playbold

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
  • Jammer, al weer een reclame. Waar blijven de authentieke blogs?

  • Beste Kees,

    Reclame of geen Reclame, ik vind dit persoonlijk echt heel erg tof gedaan en verzonnen. Zoals ik al heel vaak aangeven heb, als ik ergens niet achter sta, iets niet goed vind, of iets niet leuk vind…dan komt het NIET op de blog.

  • Wat een onzin! Je bent overduidelijk je geloofwaardigheid aan het inruilen voor geld. Iets wat de meeste bloggers doen als ze een beetje succes hebben. Bedrijven willen graag meeliften en zeg maar eens nee tegen een leuk zakcentje. Alleen zit je nu reclame te maken voor een chipsmerk terwijl je het sltijd hebt over gezond, lekker en zelfgemaakt eten. En dit is niet de eerste keer dat je je principes aan de kant zet voor geld….

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Written by Jan Willem Huffmeijer