MuziekMuziek

De pure Luxe van Proches Accessories.

Accessoires maken jou outfit

Proches

Wat is luxe?? Volgens mij is luxe iets wat je jezelf bijzonder doet voelen. Toch?? Bij mij werkt dat in ieder geval wel zo…hahaha. Dus wanneer je een mooie outfit draagt kunnen de accessoires de outfit zeker upgraden. Ik ben gek op mooie accessoires en ben altijd opzoek naar mooie (vlinder)dassen, riemen en manchetknopen. Zo werd ik pas getipt over een nieuwe website www.proches.nl een webshop met alleen maar van dit soort accessoires. Ik kreeg van Proches de mogelijkheid om van alle soorten accessoires er één uit te kiezen en hiermee zelf te kunnen zien en ervaren wat de kwaliteit is. Ik was als een kind in een snoepwinkel….hahaha tja, de keus is nog niet zo heel groot maar wat is kiezen toch moeilijk!! Deze keuze wordt steeds groter hebben zij mij verzekerd. Maar voor het vinden van de juiste producten en met de juiste kwaliteit nemen ze de tijd. Iets wat ik wel kan waarderen. Dit is mijn keuze geworden

DSC06276
Proches Online store review by B4men.nl

 

Proches zorgt voor mooie accessoires

Je kan iets verpakken of je kan iets verpakken. Het getuigd van veel gevoel voor de producten, de manier waarop Proches de producten verpakt en bij je bezorgt. Wauw ieder product zit weer apart verpakt in mooie pakjes!! Dit doet mijn hart sneller kloppen….hahaha je voelt je een klein beetje jarig! Vrouwen roepen het al jaren maar wat zijn wij mannen toch makkelijk te verleiden….doe er een mooie verpakking omheen en je hebt ons 😉

De riem

De riem zit verpakt in een soort lade waardoor hij op geen enkel manier kan beschadigen. De riem zelf is netjes en mooi afgewerkt. Een erg fijne riem die ik graag op mijn outfits draag. Wel is de riem erg klassiek en is deze riem niet echt geschikt bij een erg casual outfit. Voor mij geen probleem en voor de riem ook niet, hij blijft mooier wanneer je hem af en toe rust geeft. Het doosje wat je erbij krijgt is ideaal om hem in te bewaren, licht en vooral zonlicht drogen het leer uit en zorgen ervoor dat de kwaliteit achteruit gaat…..berg hem dus op de juiste manier op.

DSC06295
Proches Online store review by B4men.nl
DSC06296
Proches Online store review by B4men.nl
DSC06297
Proches Online store review by B4men.nl
DSC06298
Proches Online store review by B4men.nl

De Das

Een heel mooie das van zijde en met de handgemaakt. De kwaliteit en de luxe straalt hiervan af. Ook hier krijg je een heel mooi doosje bij waarin je hem perfect kan bewaren. Maar nu is het lastig om te weten in welk doosje de das zit die je wilt dragen….hahaha daar hebben ze aan gedacht. De deksel van de box is in de zelfde stof als de das! Slim bedacht en geeft aan hoeveel aandacht ze hieraan bestede.

DSC06278
Proches Online store review by B4men.nl
DSC06280
Proches Online store review by B4men.nl
DSC06284
Proches Online store review by B4men.nl

 

De manchetknopen

Dit zijn van die gadgets waar je blij van wordt…..hiermee kan je een outfit echt een persoonlijke touch geven. De humor is (vind ik wel) erg belangrijk en geeft andere een opening om met je in gesprek te komen.

DSC06287
Proches Online store review by B4men.nl
DSC06288
Proches Online store review by B4men.nl
DSC06293
Proches Online store review by B4men.nl

De vlinderdas

Ook de vlinderdas is van mooie kwaliteit zijde en met de handgemaakt. Na alle mooie boxjes die je bij de andere producten kreeg valt deze een beetje tegen eerlijk gezegd. een plastic bovenkantje wat nooit meer na opening op het onderkant past. Jammer. Hier kunnen ze nog een verbeterpuntje halen.

DSC06301
Proches Online store review by B4men.nl
DSC06303
Proches Online store review by B4men.nl
DSC06305
Proches Online store review by B4men.nl
DSC06306
Proches Online store review by B4men.nl

 

De Accessoires van Proches hebben mij dan ook weten te overtuigen. Ik zal zeker in de toekomst bij Proches Accessories wat mooie accessoires aanschaffen.

proches2

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Geweldige keuze… en ja…. ” luxe is inderdaad iets wat je jezelf bijzonder doet voelen”!

Written by Jan Willem Huffmeijer