Bright Day het techfestival van de Haarlemmermeer

promofilmpje over het festival van de Haarlemmermeer

Bright Day het techfestival van de Haarlemmermeer en dus gewoon bij mij in de achtertuin. Er zijn in de Haarlemmermeer veel leuke festivals maar Bright Day is echt wel iets anders dan alle andere. Op dit festival draait alles om tech! Dus echt een must voor alle mannen die gek zijn van technologie en gadgets. Ook voor jongen mannen is er genoeg te doen.

Bright Day voor heel Nederland

Natuurlijk ben ik trots dat Bright Day hier in de Haarlemmermeer wordt gehouden maar dat betekend niet dat dit festival alleen voor ons is natuurlijk. Bright Day – Hét techfestival van Nederland en dus ook voor iedereen die maar wil komen. Bright Day is super leuk voor het hele gezin. Bright Day bestaat alweer een paar jaar en iedere keer weten zij de bezoekers weer te verrassen. Ook dit jaar zijn er weer de nieuwste innovaties op het gebied van digitale technologie te vinden. Daarnaast wordt je als bezoeker getrakteerd op dé gamechangers en eyeopeners van 2019 maar ook die van de toekomst. De afgelopen jaren hebben meer dan 150.000 mensen al kunnen experimenteren met de beroemde robots, populaire games, futuristische voertuigen en slimme gadgets op de voorgaande versies van Bright Day. 

De area's van Bright Day 2019

Wat kun je doen tijdens Bright Day 2019?

Ieder jaar wordt het festival beter, leuker en bijzonderder. Niet alleen meer mensen weten het festival te vinden ook de bedrijven laten de jonge generaties graag kennis maken met wat zij allemaal te bieden hebben. En omdat er in de komende jaren nog heel veel mensen nodig zijn in deze branche, is het ook een hele mooie kans om eens kennis te maken met de verschillende disciplines in de technologie. Dit zijn de headlines voor dit jaar op Bright Day 2019

  • Test zelf de nieuwste coole gadgets zoals de nieuwste telefoons, robots en drones
  • Speel tegen YouTuber en nummer 1 Fortnite-speler Royalistiq.
  • Ontmoet YouTube-sterren zoals Hacksmith en gamemodel Stefanie Joosten
  • Maak kennis met de nieuwste innovaties op het gebied van mobility (voertuigen)en smart home.
  • Bekijk of rij zelf in / op de meest vernieuwende voertuigen zoals de Huawei Ehang 216 Drone-taxi
  • Neem deel aan de diverse workshops voor jong en oud

Voor wie is dit festival geschikt

  • Voor wie is Bright Day? Bright Day is zeer geschikt voor families met kinderen vanaf 8 jaar.
  • Wanneer is Bright Day 2019? 23 en 24 november in Expo Haarlemmermeer
  • Tickets: Tickets voor kids: €20,95 / Tickets voor volwassenen: €30,95

Bright: Als onderdeel van RTLZ is het Bright-platform herkenbaar van o.a. televisie (best-of-bright), YouTube en social media. Bright is een autoriteit binnen de tech en innovatie wat bijdraagt met de herkenbaarheid en het verkopen van Bright Day 2019.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer