MuziekMuziek

Een bioscoop op je oren. De Sennheiser RS175 review by B4men.nl

Yes! Eindelijk weer een gave gadget die ik kan reviewen op het gebied van geluid. Voor de mannen die mijn blog al langer volgen weten dat muziek heel erg belangrijk voor mij is. Nu is niet alleen muziek heel belangrijk maar ook de geluidskwaliteit vind ik heel erg belangrijk. Dit is exact waar het bij de Sennheiser RS175 om gaat, pure geluidskwaliteit.

Sennheiser RS175 review

Het draait bij de Sennheiser RS175 niet direct om de geluidkwaliteit bij het luisteren naar muziek. Bij de Sennheiser RS175 draait het om de beleving van een dolby surround systeem, maar dan op je hoofd. Deze hoofdtelefoon is dus ideaal om naar een film te kijken. Het spelen van een game is ook echt een belevenis met de Sennheiser RS175. Ik heb dus tijd vrij gemaakt om eens een avondje te gaan zitten voor een goede film. Sennheiser op mijn hoofd en knallen maar. Wauw wat een geluid!! Dit is het eerste wat mij opvalt aan de Sennheiser RS175. Eigelijk is dat niet helemaal waar wat ik net zei. Het is het eerste wat opvalt als het om het geluid gaat. Ik heb eerst de Sennheiser RS175 moeten installeren. Dit was echt een koud kunstje. De Sennheiser RS175 heeft een station waar je de hoofdtelefoon overheen legt en hij laad op die manier ook gelijk op. De snoeren van je stereo, tv of computer sluit je daar weer op aan. Het was zo makkelijk dat ik het zonder vloeken werkend kreeg. Dat was écht het eerste wat mij opviel aan de Sennheiser RS175.

De Sennheiser RS175 op je hoofd

De Sennheiser RS175 is geen kleine hoofdtelefoon en daardoor ook best zwaar op je hoofd. Dit vind ik persoonlijk wel een minpuntje. De grote oren vallen precies over je eigen oren en dit is weer heel erg prettig. Het zorgt ervoor dat het geluid heel mooi binnen blijft. Ook het geluid van buiten komt hierdoor bijna niet naar binnen. De bediening van het volume is simpel op het rechter oor. Hier kan je ook de bass en de surround afstellen. Het afstellen is soms echt een must, zeker bij een goede actiefilm of een spannende game kan het geluid het maken of breken.

Specificaties van de Sennheiser RS175

Partnumber: 505563
Releasedatum: december 2014
EAN: 4044155078268
Kleur: zwart
Soort koptelefoon: over oor
Klankkast: gesloten
Model: over het hoofd
Frequentie: 17 – 22000 Hz
Draadloos: Ja
Levensduur accu: 18 uur
Bijgeleverde accessoires: adapter
Gewicht: 310 gram

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer