SelectSelect

Het ultieme cadeau voor kerst.

Kerst, het is één van de meest luxe feestjes van het jaar. Duur en lekker eten, champagne of mooie wijn allemaal pure luxe natuurlijk. Maar zeg nou zelf wat is er eigenlijk lekkerder dan een vers getapt biertje?  Mannen, hier kunnen wij ons toch allemaal in vinden? Oké, maar een vers getapt biertje met kerst? Je gaat niet even naar de kroeg op de hoek na het kerstdiner en laat alle visite thuis zitten. Daar moet een oplossing voor zijn!

key_visual

Het ultieme cadeau voor de kerst is de The Sub van Heineken

The Sub, is de nieuwe thuistap van Heineken. Hiermee zet je in een handomdraai een heerlijk zelf getapt biertje op tafel. Je hoeft er dus niet meer de deur voor uit. Wil je genieten tijdens het kerstdiner van een speciaal biertje ook geen probleem. Er zijn op The Sub verschillende speciaal biertjes beschikbaar zoals Affligem, Brand UP en Sol. Kortom, spoor jou Kerstman(vrouw) aan om voor jou The Sub onder de boom te zetten. Dan kan je niet alleen met de kerst maar het hele jaar door genieten van een vers getapt biertje. Uiteraard mag je kerst man/vrouw natuurlijk dan ook meegenieten. 😉

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer