SelectSelect

AD: Kom de dure decembermaand door met Telfort CombiVoordeel.

Ja hoor, het is weer december. Een super leuke en drukke maand met de gezelligste feestjes en de mooiste cadeautjes.  Maar aan het eind van je geld hou je nog een groot stuk maand over. Tenminste  bij ons wel! Tja, dan moeten we kijken of we misschien nog ergens op de kleintjes kunnen letten, toch? Maar waar moet je het in zoeken. Mijn boodschappen zijn duurder want ik heb meer nodig dan in andere maanden, dus daar hoef ik het niet van te hebben. Deze maand ga ik dan maar eens kijken of ik kan besparen op mijn vaste lasten. Om te beginnen met mijn abonnementen.

 

CombiVoordeel van Telfort is de oplossing

Een los abonnement voor internet en weer een ander voor mijn mobiel… is het niet veel handiger om het te combineren? Ja, echt wel en nog een stuk voordeliger ook! Door een abonnement voor mobiel te combineren met een abonnement voor tv, misschien zelfs met een abonnement met internet erbij, kun je profiteren van CombiVoordeel waardoor je geld overhoudt voor andere dingen. Je mag namelijk kiezen uit leuke voordeeltjes zoals gratis HBO, 2x zoveel belminuten en MB’s, een opneempakket of gewoon lekker € 5,- korting op je factuur. Kijk, dat is handig en leuk besparen.

Deze decembermaand is dus een stukje goedkoper dankzij Telfort. Kies je niet voor de korting, kijk dan eens naar het HBO pakket en kom de donkere decembermaand lekker door op de bank met een paar goede vrienden. Meer info over het CombiVoordeel pakket klik hier. Telfort wil graag jou ervaring weten die kan je hier invullen.

december 1Advertisement

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer