MuziekMuziek

Win-Actie!! Dat smaakt naar meer: ontdek jouw smaak in de wijnwereld.

Iedere klant bij mij in de Barbershop is voor mij even bijzonder maar sommige klanten vallen net even meer op. Jan Willem van der Hek is zo’n klant, uiteraard is dezelfde naam dragen al iets opvallends natuurlijk. Jan Willem is al meermaals uitgeroepen tot de Beste Sommelier van Nederland en laat ook ik een wijnliefhebber zijn. De gesprekken in de stoel laten zich dus raden. Nog niet zolang geleden zat Jan Willem te vertellen dat hij druk bezig was met het schrijven van een wijnboek. Daar wilde ik graag meer van weten en dit ook kunnen delen met jullie als het resultaat goed genoeg zou zijn voor de blog.

Dat Smaakt Naar Meer, Jan Willem van der Hek

Ik ben opgegroeid met het drinken van wijn. Echter heb ik mij nooit echt in mijn smaak verdiept. Iedere aankoop was mij al bekend of een gok. Dat is eigenlijk best wel jammer maar ik heb in het woud aan wijnboeken ook nog nooit echt een boek gevonden wat mij aansprak en wat mij verder kon helpen in de zoektocht naar mijn smaak. Toen Jan Willem heel stiekem de eerste opzetjes liet zien was ik gelijk heel enthousiast. Geen pagina’s vol met allemaal wijnen maar een duidelijke en goede uitleg over de druivensoorten, verschillende landen, verschillende glazen en de juiste drink temperatuur. Dit boek is geen boek wat jou verteld wat en hoe je moet drinken. Dit boek is een soort werkboek waarmee je aan de slag kan, opzoek naar jouw smaak. Je krijgt naast een goede uitleg ook leuke tips en zelfs opdrachten die je kan uitvoeren om zo jouw kennis over wijn uit te breiden. Ik ben een heftige dialect en lezen is voor mij best wel een dingetje. Zodra een boek vol met lastige taal of fantastische taalkundige zinnen staat is het voor mij al gauw over. Ik heb een boek nodig met korte zinnen en een normaal en begrijpelijk taal gebruik. Het feit dat ik dit boek in bijna één streep heb uitgelezen zegt genoeg. De reden waarom ik het niet helemaal kon uitlezen….ik kreeg dorst en moest echt even een lekker wijntje opentrekken!!

Dat Smaakt Naar Meer over zichzelf

Wijn is niet eng, ingewikkeld of spannend. Nee, wijn is leuk en een perfect middel om van het leven te genieten. De beste manier om van wijn te genieten? Door hier een beetje over te lezen, maar vooral door dingen te proberen. Daarom is er de #wijnbucketlist! Dit is hét hulpmiddel om alle droge stof in de praktijk te brengen en dé manier om wijnen te ontdekken. En jouw ontdekkingsreis om meer van wijnen te genieten begint nu….

  • Schrijver: Jan Willem van der Hek
  • Uitgeverij: Spectrum
  • Te koop via: Bol.com

Win-Actie B4men en Dat Smaakt Naar Meer van Jan Willem van der Hek

Dat het boek een aanvulling is voor iedereen die het leuk vind iets meer te gaan ontdekken over wijn is wel duidelijk. Ik ben er zelf echt heel enthousiast over en kijk met meer plezier en kennis naar mijn wijnkeuzes. Wil jij deze kans ook?? Dan kan je uiteraard dit hele toffe boek kopen maar je kan hem ook proberen te winnen op B4men. Wat moet je hiervoor doen?

  • Like B4men en deze post op Facebook
  • Deel deze post openbaar op je tijdlijn
  • Tag in de comments van deze post op FB twee vrienden waarmee jij een wijntje zou willen drinken

De actie loopt tot donderdag 7 december. De winnaars zullen in dit artikel bekend gemaakt worden. Wij nemen vervolgens contact op met de winnaars voor de verdere afhandeling.

De winnaars van het wijnboek Dat Smaakt Naar Meer zijn geworden:

  • Michiel Tabak
  • Jeroen Peerdeman
  • Ronny Grimbergen

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer