MuziekMuziek

Wat wordt jouw volgende occasion?

Wat wordt jouw volgende occasion? Het is tegenwoordiger lastiger om een nieuwe auto te kopen dan een mooie tweedehands auto.

De levertijden van nieuwe auto’s lopen enorm op en ook de gewenste opties zorgen vaak voor problemen. Je koopt een nieuwe auto zonder de opties die je graag had willen hebben en dan krijg je hem ook nog eens veel te laat geleverd.

Tijd om te kijken of je dit anders kan doen. Het wordt het tijd voor een hele toffe occasion!

Welke occasion staat op jou te wachten?

Allereerst is het heel belangrijk te weten welk budget je hebt voor je volgende auto. Heb je een auto in te ruilen? Weet dan welke prijs je hiervoor krijgt. Deze stappen zijn erg belangrijk om vooraf te weten want je gaat anders geheid over je budget heen.

Voor net die ene optie of toch net iets minder kilometers betaal je net iets meer dan je verwacht had. Dit voorkom je met een vooraf gesteld budget. Denk ook na over de opties die je graag zou willen hebben of welke je misschien echt nodig hebt.

Wanneer er binnen je budget en zoekresultaten geen auto’s beschikbaar zijn, kan je snel de neiging hebben opties te laten vallen. Wanneer je dan een paar weken in je nieuwe auto zit kan dit uiteindelijk toch voor een teleurstelling zorgen.

Nu weet je jouw budget en je wensen. Tijd om te gaan zoeken!

Toffe occasions bij Autotrack

Ik ben zelf ook een zoeker! Zelfs toen mijn nieuwe auto voor de deur stond vond ik het toch heel leuk om te blijven kijken op apps en site’s voor andere auto’s. Serieus!?!?! Nee…. niet serieus maar waar anderen zoeken op Funda ben ik gek op het zoeken en kijken naar toffe occasions.

Zijn er dan standaard eisen die je moet kunnen afstrepen net als de visgraatvloer, donkere keuken en stalen deuren op Funda? Zeker voor mij is met een groot gezin ruimte erg belangrijk, de auto mag ook niet te oud zijn, er moet stoelverwarming in zitten en een goed geluidssysteem.

Mijn guilty pleasures

Natuurlijk heb ik ook mijn guilty pleasures. Auto’s die ik niet snel zou (kunnen) kopen maar wel heel tof vind of ooit graag zou willen hebben. Denk aan een dikke Bronco, Dodge Ram of een hele dikke Mustang. Dit zijn natuurlijk geen BMW 1 Serie of Citroen C1 tjes.

Ze zijn veel te dik, groot en enorm benzine slurpend. Toch kan ik het niet laten om hiervan te blijven dromen. Wie weet win ik ooit de loterij en dan staan ze zeker op de oprit 😉

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer