Skot overhemden voor milieu en mode bewuste mannen. Win een Skot overhemd.

Geen man kan zonder overhemd. Deze stelling durf ik best in te nemen omdat je het overhemd echt niet alleen maar zakelijk hoeft te dragen. Ik droeg heel lang alleen maar overhemden in mijn werk en was nadat ik dit niet meer hoefde even helemaal klaar met het overhemd. Inmiddels draag ik weer regelmatig overhemden, alleen draag ik ze meestal casual. Een goede jeans en een mooi overhemd is echt een tijdloze killer combi.

Skot overhemd, Jan Willem Huffmeijer B4men.nl

Skot Overhemden

Duurzaamheid is gelukkig binnen de mode steeds meer een ding. Het is alleen heel moeilijk om duurzame producten te vinden die ook betaalbaar zijn. De Skot overhemden zijn het beide. Wat mij erg aanspreekt is dat het overhemden zijn die milieubewust geproduceerd worden en verder wel hip zijn. Ik vind het milieu erg belangrijk maar ik wil er natuurlijk wel gewoon goed gekleed bijlopen. Skot heeft twee verschillende lijnen, er is een casual lijn en een geklede lijn. De verschillen zitten in de details maar als je weet waar je op moet letten zijn de verschillen groot.

De kleuren en designs zijn leuk en goed te dragen door iedereen. De Skot overhemden zijn slimfit gesneden wat ik persoonlijk heel erg fijn vind. Geen hobbezak om je lijf maar een mooi en slank vallend overhemd. Ik heb mijn shirt in Italië gedragen en heb hier ook de foto’s gemaakt. Ik heb geen gekke blikken gehad en die Italianen zijn heel kritisch als het om mode gaat. De prijzen van de Skot shirt variëren van € 89,- tot € 99,-

Fun Shirt Slot Fashion, Jan Willem Huffmeijer B4men.nl

Dit zegt Skot  Fashion over zichzelf

SKOT biedt het meest duurzame shirt ter wereld aan. Met een minimale impact op de natuur en een positieve impact op de mensen die het maken. Mode zou mooi, leuk en eerlijk verdeeld moeten zijn, niet vervuilend en inhumaan. De visie van SKOT is dat iedereen een duurzame garderobe heeft. Wij bieden duurzame shirts aan. Iedere man heeft een shirt in zijn kledingkast. Sommige mensen dragen het dagelijks, anderen alleen bij bijzondere gelegenheden. We hebben veel zorg besteed aan het SKOT shirt, met hoogwaardig biologisch katoen, aandacht voor detail en een goede pasvorm. Nu verkrijgbaar in twee designs. De Fun collectie en de Serious collectie. Het leven is immers ook een mix tussen leuk en serieus. Kwaliteit, design en duurzaamheid gaan hand in hand. Je moet het dragen om te ervaren.

Mijn Skot overhemd

Ik ben voor een echt kleurijk shirt gegaan. Whaha ik had genoeg witte shirts in de kast. Ook in de winter is een vrolijk shirt draagbaar. Daarvoor val je misschien wel meer op dan in de zomer als iedereen kleur draagt. Niet alleen het motief is bijzonder maar ook de knopen, deze zijn gemaakt van gerecyclede kokosnoot. Ik ben er dus super blij mee. Lees snel onder de foto’s hoe ook jij een tof shirt van Skot kan winnen.

Win-Actie B4men en Skot Fashion

Het is geweldig om mooie kleding te krijgen maar nog leuker is het om het te mogen verloten onder mijn lezers. Ik mag dus één van mijn lezers blij gaan maken met een Skot overhemd naar keuze. Uiteraard wordt er dan wel iets van je gevraagd. Wil jij kans maken op het Skot shirt voldoe dan aan de volgende opdracht:

  • Like B4men op Facebook
  • Deel en like het artikel over Skot overhemden openbaar jouw tijdlijn
  • Beantwoord de volgende vraag in de comments: Waarvan zijn mijn knopen gemaakt? (antwoord op facebook)
  • Tag een vriend die ook een tof shirt verdient

De win-actie loopt tot dinsdag 12 december. De winnaar zal in dit artikel bekend worden gemaakt. Hierna nemen wij verder contact met de winnaar op.

 

Winnaar van het Skot overhemd: Jan Smits Gefeliciteerd!! Wij nemen contact met jou op.

Skot Overhemd in Napels, Jan Willem Huffmeijer B4men.nl

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer