MuziekMuziek

Seksstandjes die energie geven. Seks als sport!

Seksstandjes die je energie geven

Seksstandjes die energie geven. Seks als sport gebruiken, wie wil dat nu niet? Soms is het heerlijk om gewoon lekker lui te zijn en dan heb je geen zin om naar de sportschool te gaan. Dan is seks gewoon de ideale manier om toch aan je beweging en energie te komen.

Die zondagochtend nog even blijven liggen maak je gewoon keihard goed door in bed aan de nodige lichaamsbeweging te komen. Met deze seksstandjes breng je jouw energie weer op peil.

Seksstandjes die energie geven.

Seks is als sporten, des te vaker je het doet des te beter dat je erin wordt. Wanneer jullie jezelf blijven uitdagen met steeds heftigere standjes dan wordt seks een briljante manier van sporten.

Welke standjes je hiervoor het beste kan gebruiken hangt ook af van je lenigheid en kracht. Begin dus niet te moeilijk en het is niet erg als je het een keertje niet trekt. Stop dan niet met de seks maar wel met het standje.

Lachen is trouwens ook een geweldige manier van energie krijgen. Dus mochten jullie tijdens de seks in een enorme lachbui raken is ook dat een geweldig onderdeel van de routine.

Seks als sport, deze standjes zijn als een workout

Seks is een briljante workout! Zeker wanneer je de standjes een tikje uitdagender maakt dan wat je normaal gewend bent. Nu is het natuurlijk best lastig om je vrijpartij een halfuur vol te houden, de meeste mannen zijn met een minuut of 7 à 8 klaar.

Wanneer je even een kleine adempauze inlast en daarna weer van start gaat, moet je aan een aardige workout kunnen komen. Met deze sekstandjes kom je tot een hoogtepunt en een goede workout.

Staand vrijen

Staand vrijen is altijd een uitdaging. Ja je moet hiervoor toch even het bed uit maar hier kan je heel veel variaties mee bedenken die echt heel intensief kunnen zijn. Zo kan je als man je vrouw optillen tijdens het penetreren. Des te zwaarder je vrouw des groter de uitdaging en workout…..jammer joh als je een magere vrouw hebt 😉

Wanneer je beiden staat kan je vrouw bijvoorbeeld ook één been optillen dit maakt het penetreren voor jou iets makkelijker en voor haar de workout groter. Hoe hoger zij haar been krijgt maakt de oefening alleen maar zwaarder. Wanneer zij het voor elkaar krijgt tijdens het vrijen ook nog achterover te gaan hangen dan traint zij zelfs haar buik en rug spieren.

seks position the cat

Met vrouw op je buik “cowgirl seksstandje”

De cowgirl is een standje wat ook heel goed gaat als workout. Wanneer je haar op je buik hebt kan je jouw heupen omhoog brengen en dan steunen op je voeten en handen. Zij kan meer en minder druk geven tijden het penetreren door verder door te zakken en meer op jou te steunen.

Wanneer zij plat op haar voeten staat en niet op haar knieën zit maakt het standje ook voor haar een stuk zwaarder.

Doggy style workout style

Ook doggy style kan als een perfecte workout dienen. Wanneer je haar vanachter neemt kan je op je knieën blijven zitten maar dit is niet heel zwaar. Wanneer je op je voeten gaat staan zal het een stuk zwaarder voelen en kan je haar nog dieper en intensiever penetreren.

Voor jou een perfecte workout… voor haar een geweldig gevoel en wie weet een heel mooi hoogtepunt. Want haar een orgasme geven is al een workout op zich.

Toch is het belangrijk niet alleen aan jezelf te denken maar ook te gaan voor een vrouwelijk orgasme, deze seksstandjes helpen hierbij.

seks is een geweldige workout
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer