MuziekMuziek

RENAULT eerste merk met Waze!

IDENTITE VISUELLE

Renault is het eerste automerk dat modellen met geïntegreerde navigatie van Waze aanbiedt. Deze functie is beschikbaar voor de nieuwe Renault Austral en de 100% elektrische Renault Megane E-Tech electric met het multimediasysteem OpenR Link met Google-integratie.

  • Navigatie-app Waze met tientallen miljoenen actieve gebruikers in Europa populair onder automobilisten
  • Waze nu beschikbaar in Renault Austral en Renault Megane E-Tech electric met OpenR Link-multimediasysteem met Google-integratie
  • Navigatiefuncties van Waze rechtstreeks toegankelijk via verticale 12-inch touchscreen zonder gebruik van smartphone

Dankzij de integratie van Waze in het multimediasysteem van Renault zijn alle navigatiefuncties direct toegankelijk via de verticale 12-inch touchscreen. Zonder een smartphone te hoeven gebruiken, profiteren bestuurders van real-time verkeersinformatie, favoriete routes en opgeslagen bestemmingen op het centrale, duidelijk afleesbare beeldscherm. Tijdens het gebruik van Waze blijven andere voertuigfuncties toegankelijk, evenals de muziek die in de auto wordt afgespeeld. De bestuurder hoeft zich geen zorgen te maken over de smartphone of usb-kabel.

Hoe krijg je toegang tot Waze in de auto?

Klanten kunnen de app voor het OpenR Link-multimediasysteem eenvoudig downloaden en installeren. Dat kan rechtstreeks vanuit Google Play via de OpenR Link-interface in de auto, of via de MyRenault-app op een smartphone, waarna eenvoudig een nieuw Waze-account kan worden aangemaakt of een bestaand account is te gebruiken. Bovendien is het installeren en gebruiken van Waze altijd gratis.

“Renault is het eerste automerk dat Waze direct via het multimediasysteem in de auto aanbiedt, zonder een smartphone te hoeven gebruiken. We zijn ervan overtuigd dat gebruikers deze nieuwe functie zullen waarderen als zij in de Renault Austral of Megane E-Tech electric rijden, geheel in lijn met onze strategie om klanten een intuïtieve, meeslepende en connected rijervaring te bieden.”
Jérôme Seror, Director of Digital Customer Experience bij Renault

“Naarmate er steeds meer Wazegebruikers gebruik maken van in-car platforms en deze technologie zich verder blijft evolueren, is het belangrijk dat wij hen de beste rijervaringen bieden. Daarom zijn we blij en trots om onze samenwerking met Renault aan te kondigen. De integratie met real-time routes, navigatie en waarschuwingen in het multimediasysteem van de volgende generatie Renault modellen zorgt voor een soepelere en meer gestroomlijnde rijervaring. We kijken ernaar uit om deze nieuwe ervaring in 2023 naar zoveel mogelijk gebruikers over de hele wereld te brengen.”

Aron Di Castro, Director of Marketing and Partnerships bij Waze

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer