MuziekMuziek

Picknicken in style!! Koud bier, Big Green Egg en een Mobicool.

Wat doe ik het allerliefste in mijn vrije tijd?? Eten, bbq’en en een lekker koud biertje drinken, dit alles het liefste met mijn gezin en vrienden. Dus gingen we een paar weken geleden naar het Haarlemmermeerse bos (dat is bij mij om de hoek) om daar een bbq picknick te houden. Super tof, super lekker en natuurlijk super gezellig! Voor onze bijzondere picknick had ik wat bijzondere apparaten mee genomen naar het bos een hete bbq en en coole……

Picknicken is echt wel stoer

Ik weet niet wat het is met het woord picknick maar echt stoer vind ik het in ieder geval niet klinken. Toch kan ik van een dag picknicken enorm genieten. Of ik nu een dag ga chillen met vrienden of een dagje mijn kinderen ga uitlaten, het is super relaxt. Na een leuke dag heb je het gevoel een weekend weg geweest te zijn. Maar hoe pak je nu een goede picknick aan. Er zijn verschillende punten die erg belangrijk zijn voor een geslaagde picknick. Een super lokatie, goed gezelschap, lekker eten en koud bier. Die laatste twee kunnen soms best lastig zijn, want hoe krijg je dat op je “super lokatie”? Mobicool biedt een goede oplossing. Een koelbox die kan koelen en vriezen via 220 en 12 volt. Daarnaast is hij goed geïsoleerd, zodat je ook zonder stroom je producten heel lang koel kan houden. Niets houd een goede picknick nu nog tegen.

B4men/Familie over de Kook bbq picknick

Via Peter Bootsma, onze bbq man, konden wij echt gaan picknicken in style. Ik heb van hem de MiniMax Big Green Egg kunnen lenen, wat de picknick een bijna decadent randje gaf…wel stoer uiteraard!! In de auto hadden wij de Mobicool staan waarin wij alle dranken en vlees hadden staan, zodat deze koud en vers bleven. Uiteraard hadden wij de picknick goed voorbereid (ahum Marie Louise) en waren gerechten snel en makkelijk te maken in het Haarlemmermeerse bos. Alle gerechten hebben wij ook op onze foodblog Familie over de Kook geplaatst en daar kan je de recepten lezen. Wij hadden bijvoorbeeld een heerlijk gevuld stokbrood, tortilla chips met gesmolten kaas en frisse salsa, Dr Pepper kippenvleugels, hamburgers en een brownie met Licor 43 Baristo. Dit allemaal van de Big Green Egg.

Review van de Mobicool B40 AC/DC – Elektrisch

Voor de picknick hebben wij deze Mobicool* gekregen om hem te testen. Nu hebben wij niet heel veel met koelboxen maar om hem zo te testen leek ons wel leuk. Maar inmiddels een paar weken later is gebleken dat wij de koelbox echt veel meer gebruiken dan verwacht. Een dagje weg of “gewoon” je boodschappen doen, het is echt heel makkelijk als de Mobicool in de auto staat. Dranken en vlees blijven koud waar je ook naartoe gaat. De Mobicool is wel erg groot en neemt best veel ruimte in beslag. Maar je kan er dus ook veel in kwijt. Veel meer dan je vooraf zou denken. Het koelen gaat snel en redelijk geluidloos. Ik vind de compressor niet heel veel lawaai maken. Hij koelt niet alleen maar hij kan zelfs vriezen! Ideaal voor tijdens het boodschappen doen. Nu kan je toch die ijsje of mooie stukken vlees uit de vriezer meenemen zonder dat je bang hoeft te zijn dat het ontdooit thuis komt. Natuurlijk heeft hij echt ook wel een paar minpuntjes. Hij is wel erg zwaar wat het verplaatsen wel wat lastig maakt. Zeker als hij vol zit is dit best een onderneming.

Mobicool specs, plus en minnen

Voor de specificaties en meer informatie over de Mobicool verwijs ik jullie graag naar de de pagina van de Mobicool bij Coolblue

*Dit artikel bevat een gekregen product

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer