MuziekMuziek

Nieuwe collega? Dit kun je ze geven!

Een tas is altijd handig, vooral voor iemand die net begint op een nieuwe werkplek. Je kunt overwegen om een katoenen tas te laten bedrukken met het logo van het bedrijf of een persoonlijke boodschap. Op die manier kan je nieuwe collega’s met trots hun spullen dragen en laten zien dat ze bij het team horen. Het bedrukken van een katoenen tas is een geweldig idee, omdat het een praktisch en persoonlijk cadeau is dat je nieuwe collega zal waarderen. Katoenen tassen bedrukken is tevens een goed idee voor het hele team!

Kantoorartikelen 

Kantoorartikelen zijn altijd een goed idee. Notitieboekjes zijn niet alleen praktisch, maar ook perfect om aantekeningen te maken tijdens vergaderingen of om ideeën op te schrijven. Je kunt notitieboekjes bedrukken met het bedrijfslogo of de naam van je nieuwe collega. Op die manier hebben ze meteen hun eigen persoonlijke notitieboekje, wat het werken op de nieuwe werkplek nog leuker maakt. Het bedrukken van notitieboekjes is een geweldige manier om je nieuwe collega te verwelkomen en te laten zien dat je waarde hecht aan hun bijdrage aan het team.

Etenswaar

Wie houdt er niet van lekker eten? Je kunt je nieuwe collega verwelkomen met een mand vol met hun favoriete snacks. Denk aan chocolade, koekjes, nootjes of zelfs fruit. Het is een leuke manier om te laten zien dat je om ze geeft en ze meteen iets lekkers te bieden. Het verwelkomen van je nieuwe collega met etenswaar is een geweldig idee, omdat het een warm en hartelijk gebaar is dat hun eerste dagen op de nieuwe werkplek nog specialer maakt.

Drank

Een fles wijn of champagne is altijd een goed idee om je nieuwe collega te verwelkomen. Het is een klassiek cadeau dat altijd gewaardeerd wordt. Als je echter de voorkeur geeft aan een alcoholvrij cadeau, kun je overwegen om een assortiment van verschillende soorten thee of koffie te geven. Zo kunnen ze genieten van een lekker drankje tijdens hun werk en zich meteen thuis voelen op de nieuwe werkplek. Het verwelkomen van je nieuwe collega met drank is een geweldig idee, omdat het een vriendelijk gebaar is dat hun overgang naar het nieuwe team vergemakkelijkt.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer