Frecious box getest door B4men

De Juice and Dinnerbox van Frecious: is dat iets nieuws? Ik werd gevraagd of ik eens op een andere manier wilde eten en ook vooral drinken. In het pakket dat ik ontving zitten namelijk verschillende maaltijden en heel veel groente in de vorm van drank. Aangezien ik best van lekker eten houd, is het dus wel een leuke uitdaging.

Frecious juice and dinner box

Heel veel mannen eten véél te weinig groenten. Ik steek gelijk hand in eigen boezem, want ook ik haal niet altijd de dagelijkse hoeveelheid. Daarom kan het dus best heel handig zijn om op een makkelijke manier je groente tot je te nemen. Frecious biedt dit aan in handige flesjes, die het heel makkelijk maken om een enorme groente boost aan jezelf te geven. In elk sapje zit minstens 300 gram groenten, kruiden en fruit. Zo begin je de dag al met een 1-0 voorsprong. Er zijn verschillende sappen met een verschillende hoeveelheid groente van 70% tot 100%, de rest is aangevuld met fruit. Frecious sappen zijn geslowjuiced. Dat is volgens hen de beste behandeling en zo kan je lichaam de belangrijke stoffen als vitaminen en mineralen het beste opnemen.

Ik test de Frecious Juice and Dinner box

Het gaat om een 5 daags programma waarin je 4 flesjes sap per dag drinkt en s’avonds geniet van een warme maaltijd. Dit is een detox programma. Ik heb mij hier niet helemaal aan gehouden. Ik vond alleen een sapje toch te weinig vullend om de hele dag op te werken. Ik dronk de flesjes sap als aanvulling naast een mijn boterhammen. (ik at wel minder brood dan ik normaal zou doen) De sapjes en de maaltijden komen op een tijd die vooraf met je wordt afgesproken. De producten in de box komen diepgevroren aan en haal je stuk voor stuk op tijd uit de vriezer. Ik ben eigenlijk best enthousiast over de box. De maaltijden zijn verrassend lekker. Waarom verrassend? Ik ben normaal helemaal niet van de kant en klare maaltijden. Voor de maaltijden werkt Frecious samen met Kooc. Je kunt de maaltijden opwarmen in de oven, waardoor de warmte (vind ik bij een magnetron altijd een probleem) en de smaak goed blijft. De sapjes zijn goed te drinken en ik persoonlijk vind de bietensapjes het lekkerste. Zitten er geen nadelen aan deze box? Nou verdomd weinig, maar eerlijke is eerlijk, de prijs is wel een ding! De box voor deze 5 dagen heeft een prijskaartje van € 125,- en dit vind ik best pittig. Naast deze box heeft Frecious ook abonnementen en heel veel opties om de sappen en/of maaltijden in je leven toe te voegen. Ook van deze opties zijn de prijzen wel aan de stevige kant. Maar je krijgt wel kwalitatief goed en lekker eten en drinken, zonder toevoegingen.

Box van Frecious proberen? Met de code B4MEN18 krijg je tot en met 31 december 15 euro korting op je bestelling. 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer