Fender en Teufel introduceren de ROCKSTER serie: Bluetooth speakers met een klassieke touch

Fender en Teufel introduceren de ROCKSTER serie: Bluetooth speakers met een klassieke touch. Twee iconische merken hebben hun krachten gebundeld om muziekliefhebbers wereldwijd te verrassen met een nieuwe serie hoogwaardige bluetooth speakers. Fender, de legendarische fabrikant van gitaren en versterkers, en Teufel, de Duitse meester in luidsprekertechnologie, lanceren de Fender x Teufel ROCKSTER serie. Deze serie omvat drie bluetooth speakers die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook uitzonderlijke geluidskwaliteit bieden.

Fender x Teufel Rockster serie voor de barbershop

Rockster-serie een combinatie van ervaring en innovatie

Fender heeft sinds 1946 een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd in de wereld van muziekinstrumenten en versterkers. Met iconen zoals de Telecaster® en Stratocaster® heeft Fender het muzikale landschap voorgoed veranderd. Dit jaar viert Fender zelfs de 70e verjaardag van de Stratocaster®, een mijlpaal in de muziekgeschiedenis.

Teufel, opgericht in 1979 in Berlijn, begon met het verkopen van luidsprekerbouwpakketten en heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkend merk voor zijn eersteklas design en geluidskwaliteit. Door hun expertise in luidsprekertechnologie te combineren met het klassieke Amerikaanse design van Fender, is een unieke serie bluetooth speakers ontstaan.

De Fender x Teufel ROCKSTER serie

Onder het motto ‘Here to be Heard’ presenteren Fender en Teufel de ROCKSTER serie, bestaande uit drie modellen die elk op hun eigen manier indruk maken:

  1. ROCKSTER AIR 2 – Prijs: €699,99
  • Beschrijving: De ultieme partyspeaker, ideaal voor live evenementen en gebruik op podia. Met een krachtige accu die urenlang muziek op hoog volume kan afspelen, is dit de keuze voor de echte podiumbeesten.
  1. ROCKSTER CROSS – Prijs: €349,99
  • Beschrijving: Een draagbare speaker met een spatwaterdicht ontwerp en krachtig stereogeluid. De Dynamore technologie van Teufel zorgt voor een breed klankbeeld. Inclusief een originele gitaarriem van Fender als draagriem.
  1. ROCKSTER GO 2 – Prijs: €149,99
  • Beschrijving: De kleinste en meest robuuste speaker van de serie. Dankzij de stootvaste behuizing en IP67-klasse stof- en waterbescherming is hij klaar voor elk avontuur. Ondanks zijn compacte formaat levert hij een volle bas en breed klanktapijt dankzij Dynamore technologie.

Een Perfecte Samenwerking

“Wij zijn trots om samen met Fender de nieuwe ROCKSTER serie te presenteren. Dit is bovendien de eerste keer dat we de beproefde bluetooth luidsprekertechnologie van Teufel in de Verenigde Staten aanbieden,” aldus Sascha Mallah, CEO van Teufel. “De Fender x Teufel ROCKSTER serie is speciaal ontwikkeld voor muziekliefhebbers, en we weten dat fans en klanten het verschil in geluidskwaliteit zullen horen.”

Justin Norvell, executive vice president van Product bij FMIC, voegt toe: “De ROCKSTER Fender x Teufel-serie is het resultaat van een fantastische samenwerking tussen twee merken met een hartstochtelijke liefde voor geluid van topklasse. Als wij ergens de naam Fender aan verlenen, moeten we daar echt in geloven en door het fantastische geluid zijn overtuigd. We zijn een samenwerking met Teufel aangegaan omdat zij eersteklas producten met eersteklas geluid vervaardigen.”

De Fender x Teufel Rockster serie

De Fender x Teufel ROCKSTER serie is een must-have voor elke muziekliefhebber. Of je nu een groot feest geeft, een intiem concert organiseert of gewoon onderweg van je favoriete nummers wilt genieten, deze speakers bieden de perfecte mix van stijl, draagbaarheid en ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Ontdek de ROCKSTER serie en ervaar zelf het verschil.

Beschikbaar vanaf 27 juni 2024. Voor meer informatie, bezoek de websites van Fender en Teufel.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer