MuziekMuziek

Fashion Nieuws: Dit worden de fashion trends voor mannen deze nazomer en herfst 2017.

kapsel mannen winter

De zomer is nog niet helemaal afgelopen…hoewel zomer! De herfst lijkt eerder al een tijdje bezig te zijn. Hopen dat we dan in ieder geval nog mogen gaan genieten van een mooie nazomer. De winkels beginnen nu wel al vol te stromen met de nieuwe collecties voor het najaar. Vandaag dus even een update over wat wij mannen kunnen gaan verwachten en wat wij “moeten” gaan dragen.

FASHION TRENDS VOOR MANNEN NAZOMER EN HERFST 2017 

Heel spectaculair zijn de veranderingen niet van de afgelopen jaren.Wat echter het afgelopen jaar nog super hipster was, is nu mainstream geworden. Ik zal vandaag wat verschillende trends laten zien en welke kleuren er belangrijk zijn dit najaar. Ik zal in andere blogpost wat dieper ingaan op de verschillende trends. Zo kan ik je binnen een specifieke trend wat meer inspiratie geven. Wat gaan we deze herfst 2017 zien. De kleuren die wij deze nazomer en herfst gaan dragen zijn zwart, grijs, blauw, kaki, rood en groen. Groen is de kleur! Wij zien heel veel groen en dit wordt vaak verwerkt in een camo print. Verder zijn de kleuren sober en niet heel spannend. De kleur rood is ook een kleur die wel veel gaan zien. Het rood dat we gaan zien is diep rood en een beetje velours. De kledingstijlen lopen wel uiteen en er zullen meer subgroepen zijn dan we de afgelopen jaren gewend waren. De oversized kleding en de jogging stoffen zien we nog vaak in het straatbeeld maar ook de nettere fashionstijlen zien we weer verschijnen. De afgelopen jaren waren losser en minder strak, nu zie je langzaam een kentering komen en het colbert en overhemd gaan weer een belangrijkere rol spelen. Er zijn genoeg stijlen en kleuren. Uiteraard is het combineren van verschillende stijlen nog veel leuker en zo maak je er weer echt jouw stijl van!

INSPIRATIE FASHION TRENDS NAZOMER/HERFST 2017 MANNEN

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer