SelectSelect

Erotisch genot met een masturbator

Mannen zijn misschien experts in masturbatie, maar dat betekent niet dat ze alles weten over de vele toeters en bellen die je aan het masturberen kunt geven. Één van de best bewaarde geheimen in de wereld van seksspeeltjes is de masturbator. Ontworpen om het veel beter te doen dan de hand, kan een masturbator vele verrassende voordelen hebben.

Wat kan een masturbator voor jou betekenen?

Als man hunker je regelmatig naar seks en ben je zeker als je geen partner hebt aangewezen aan masturberen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor singles, want ook bij mannen met een relatie komt het toch regelmatig voor dat je de hand aan jezelf moet slaan. Masturbators bieden de perfecte oplossing voor de momenten dat je wilt genieten van erotische ontlading. Tegenwoordig kan je met een masturbator alle kanten op, genieten van allerlei stimulatie mogelijkheden en op een zeer realistische manier masturberen. Deze hulpmiddelen voor de man zijn beschikbaar in allerlei varianten. Zo kun je genieten van een karrenvracht aan kunstvaginas, kont masturbators en natuurlijk blowjob simulators. Bijna alles is al ontdekt en de grenzen qua genot voor mannen zijn al lang en breed opgezocht. Hierdoor ben je als man spekkoper en kun je genieten van honderden verschillende masturbators die je elk op een unieke manier stimuleren.

Hoe gebruik je een masturbator?

Allereerst dien je natuurlijk een masturbator te kopen. Wil je een huis-tuin en keuken masturbator of zoek je naar een masturbator met speciale mogelijkheden? Bezoek een masturbator shop en zoek jouw perfecte match. Eenmaal de masturbator in huis, kan het genot beginnen. Voel hoe de masturbator in de hand ligt en maak deze voor gebruik even schoon. Zet een opwindend filmpje op of laat je fantasie de vrije loop en neem een ontspannen houding aan. Zorg dat je opgewonden bent en de masturbator (natuurlijk door jouw bewegingen) zal het werk doen. Ook erg opwindend als je partner de masturbator te hand neemt. Maak je er een lange sessie van of is het lange halen gauw thuis? De keus ligt volledig bij jou! Maak na gebruik de masturbator schoon en berg deze stofvrij op voor de volgende keer.

Next level masturberen met masturbators

Masturberen met een masturbator is tegenwoordig een zeer leuke bezigheid. Dit komt zeker ook door de vele mogelijkheden die er tegenwoordig beschikbaar zijn in menig masturbator winkel. Zo vind je bijvoorbeeld automatische masturbators die al het werk letterlijk uit handen nemen, masturbators die door dirty talk en kreunende bewegingen je hoofd op hol brengen of schaf een Fleshlight aan en duik met je favoriete pornoster het bed in. Één van de nieuwste ontwikkelingen zijn toch wel de virtual reality speeltjes die ritmisch meebewegen op het filmpje die je door de virtual reality bril te zien krijgt. 

Mis je toch het lichaam van een vrouw tijdens het masturberen? Lovedolls oftewel sekspoppen bieden de oplossing!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer