MuziekMuziek

Een lowbudget Oud en Nieuw feest geven doe je zo!

lowbudget oud en nieuw feest geven in een tof thema

Een lowbudget Oud en Nieuw feest geven doe je zo. Een lowbudget Oud en Nieuw feest, waarom zou je dat doen? Als je toch een feest geeft, dan maar een top feest toch. Tja, maar het is en blijft wel december… de duurste maand van het jaar. Sinterklaas, Kerst en heel veel feestjes. Daarom geef ik je graag wat tips voor een top feest wat bijna niets kost. Dus stuur die uitnodigingen er alvast maar uit.

Een lowbudget Oud en Nieuw feest begint met een thema!

Een goed feest begint met een goed thema. Een thema kan je feest nog leuker en beter maken. Wel goed opletten, want een thema vraagt natuurlijk wel om wat aankleding. Hier moet je als je voor lowbudget gaat wel de rem erop houden. Je kan in je enthousiasme net even te veel doordraven en dan ver over het budget gaan. Bedenk een leuk thema waarvoor je niemand op kosten jaagt voor het lenen van een duur kostuum. Thema’s als over de top, summerparty, een letter of kleur party kunnen natuurlijk ook. Kijk ook op Instagram of Pinterest want beter goed gejat dan slecht bedacht.

Iedereen op de dansvloer

Muziek binnen je thema

Een goed feest kan uiteraard niet zonder muziek!! Dus ga op tijd opzoek naar leuke muziek. Hiervoor kan je een leuke playlist maken en hier kan je ook je gasten vragen bij te helpen. Hoe tof is het om met z’n allen een toffe playlist te maken met muziek die iedereen heeft mee samengesteld. Leuke tip bij het samenstellen van je playlist is dat naarmate je verder komt en dus later op de avond….met meer drank op….. de muziek mee zakt de diepte van het drankgelach in. Foute nummers en lekkere meezingers doen het altijd goed.

Versiering en verlichting

Speciaal voor Kerst zijn er heel veel accessoires te verkrijgen. Deze zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor de Kerst. Wil je goed op je budget letten dan is gaan shoppen na de Kerstdagen het beste om te doen. Dan vind je heel veel verschillende “Kerst” accessoires die in de sale zijn. Verlichting is natuurlijk ook echt een sfeermaker. Dit hoef je ook niet allemaal te kopen, huren is ook een goede optie. Denk aan een te gekke discobal, een led stroboscoop of een echte rookmachine. Beetje old school maar wel een echte sfeermaker.

Een toffe discobal maakt je feest helemaal af

BYOB (Bring Your Own Bottle)

BYOB is een nieuw fenomeen uit Amerika: Bring Your Own Bottle. Ofwel neem lekker zelf je drank mee. Whahaha en dan roepen wij dat Hollanders gierig zijn!! Als gastheer mag je best je gasten vragen om ook iets mee te nemen. Je kan natuurlijk zelf voor alle drank zorgen maar dan vliegen de kosten van je lowbudget Oud en Nieuw feest gelijk omhoog. Niets is leuker dan gewoon lekker alles delen.

Spelletjes om de sfeer te maken

Een feestavond kan soms wat stroef op gang komen. Daarom zijn spelletjes ideaal om de sfeer opgang te brengen. Wat dacht je van een potje beerpong of gewoon even ouderwets Twisteren. Het zijn super leuke dingen die amper budget kosten en wel de sfeer van je feest direct door het dak doen gaan. Heel veel plezier!!

een lowbudget oud en nieuw feest geven doe je samen met je vrienden
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer