MuziekMuziek

Champions league avond voor mannen; Voorbeschouwing Ajax-Valencia


Het maakt niet uit voor welke club je bent, een echte voetballiefhebber zal aankomende dinsdag klaar zitten voor de wedstrijd Ajax-Valencia.  Een avondje met vrienden samen kijken naar de club uit Amsterdam onder het genot van een biertje. Wie wil dat nou niet. Ajax moet deze wedstrijd winnen om te overwinteren in de Champions league en zich te plaatsen voor de laatste 16.  

Ajax zonder topscorer Quincy Promes

Quincy is dit seizoen vaak beslissend geweest in wedstrijden in de Champions league en de eredivisie dit seizoen. Promes liep een week geleden tegen FC Twente echter een spierblessure op aan zijn been en is er tegen Valencia niet bij. Tegen de verloren wedstrijd tegen Willem 2 werd al duidelijk dat Promes wordt gemist door de ploeg van Ten Hag. Zo wist de ploeg niet te scoren en kreeg het twee doelpunten tegen. Het is de eerste nederlaag in de Arena sinds 25 februari 2018.

Cillessen twijfelgeval bij Valencia

Het is maar de vraag of Cillessen onder de lat staat tegen zijn oude club. In de gewonnen wedstrijd tegen Levante raakte Cillessen al snel geblesseerd. Volgens trainer Albert Celades is het uiterst onzeker dat Cillessen er bij is in Amsterdam.  

Ajax de favoriet tegen Valencia

Volgens de toto voorspellingen is Ajax aankomende dinsdag de favoriet tegen Valencia. Zo is de quotering op Ajax 1,66 en op de Valencia 4,95. Dit komt mede doordat Ajax in de heenwedstrijd met 0-3 wist te winnen door goals van Ziyech, Promes en van de Beek.  Deze uitslag was wel geflatteerd aangezien Valencia ook genoeg kansen kreeg om te scoren. 

Het belooft een leuk avondje te worden voor jou en je vrienden. Ajax heeft aan een gelijkspel al genoeg om door te gaan en heeft dit Champions league nog niet verloren in de Arena. 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer