MuziekMuziek

De Nintendo Switch Lite is in aankomst!

Er heeft een tijdje geleden een gerucht doen rond waaien over een nieuwe Nintendo Switch die kleiner zou zijn dan zijn voorganger. Die puur voor de handheld modus te gebruiken zou zijn! Vandaag is het dus zover dat Nintendo heeft laten weten dat er een Nintendo Switch Lite aankomt!

Hij wordt op 20 september uitgebracht. Je kan hem straks ook in drie verschillende kleuren krijgen. Namelijk geel, gijs en turkoois. Daarnaast zul je ook een etui en beschermfolie kunnen krijgen voor de Lite versie. Hieronder heb je de introductie video van de Nintendo Switch Lite!

Ik moet eerlijk toegeven dat hij er super tof uitziet! Zeker het formaat spreekt mij aan. En voor de kleinere onder ons zal hij ook net iets beter zullen vasthouden dan zijn grotere broertje. 

Hij is dus echt 100% handheld. Je kan dus de joycon controllers niet loshalen. En zo heb je ook geen dock voor deze versie. Daarnaast zal Nintendo op 8 november een speciale Nintendo Switch™ Lite Zacian & Zamazenta Edition op de markt brengen, met lichtblauwe en magenta knoppen en illustraties van de twee nieuwe Legendary Pokémon uit Pokémon Sword en Pokémon Shield.

In Pokémon Sword en Pokémon Shield beleef je een gloednieuw avontuur in Galar, een wereld vol nieuwe Pokémon om te vangen, te ruilen en tegen te vechten. In Galar moet je proberen het geheim achter de Legendary Pokémon Zacian en Zamazenta te ontrafelen. Deze game ga ik ook zeker reviewen als die uit is! De Nintendo Switch™ Lite Zacian & Zamazenta Edition zal verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt.

 

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 28 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek.

View all articles
Written by Nick Strijbos