MuziekMuziek

De beste apps voor mannen

Er komen elk jaar tal van apps bij. Waar sommige apps ontzettend handig en leuk zijn, zien we er ook genoeg die wat ons betreft het downloaden niet waard zijn. Om je een handje te helpen met je zoektocht, zetten we de beste apps voor mannen op een rij. 

Biernet 

Voor bierliefhebbers is Biernet een onmisbare app. Met deze app weet je altijd als eerste de actuele aanbiedingen voor bier. De app licht acties in zowel supermarkten als slijterijen uit. Je betaalt dan nooit meer te veel voor je biertjes. Ook vind je via de app verschillende bierkoeriers, als je liever vanuit je luie stoel bestelt. Daarnaast biedt Biernet gedetailleerde informatie over zowel lokale merken als grote merken als Heineken, Amstel en Jupiler. Tot slot blijf je op de hoogte van het laatste biernieuws en de niet te missen bierevenementen en –festivals. 

How to tie a tie 

Een stropdas knopen blijft lastig. Mannen die dagelijks een pak dragen zullen er minder moeite mee hebben, maar als je alleen met gelegenheden een stropdas draagt is het misschien niet zo makkelijk. Gelukkig hoef je met How to tie a tie niet langer om hulp van familieleden of vrienden te vragen. Deze app legt je namelijk stap voor stap uit hoe het moet. Omdat How to tie a tie verschillende methodes om je stropdas om te doen laat zien, is er ongetwijfeld wel één die lukt. 

Voetbal International

Verstokte voetbalfans kunnen niet zonder de app van Voetbal International. Met deze app hoef je het laatste voetbalnieuws nooit meer te missen. Je leest in deze app niet alleen het nieuws, maar ook het verhaal erachter. Kun je een wedstrijd niet bekijken? Dan volg je de actuele scores en standen via de app.  

Flitsmeister

Loopt het aantal verkeersboetes de spuigaten uit? Flitsmeister waarschuwt je voor flitspalen, mobiele flitsers en trajectcontroles. Daarnaast laat de app je weten waar de files zijn, zodat je deze kunt ontwijken. Als je toch onverhoopt in de file belandt, weet je dankzij Flitsmeister op z’n minst hoe lang het nog ongeveer gaat duren. Ook waarschuwt de app je voor naderende ambulances, wegwerkzaamheden en ongevallen. Tot slot kun je de app ook nog gebruiken om te betalen voor het parkeren – mits nodig. 

Lexa 

Mannen die op zoek zijn naar de liefde van hun leven kunnen Lex downloaden. Dit is de app van een van de meest succesvolle datingsites van Nederland. Omdat er flink wat leden zijn, is de kans best groot dat je iemand leuks tegenkomt. Er is een gratis lidmaatschap, maar dan zijn je opties wel redelijk beperkt. Zit je te krap bij kas om betaald lid te worden? Wellicht kun je dan geld besparen door een Sim Only-abonnement af te sluiten. Op https://ikvergelijkonline.nl kun je zien welke het beste bij jouw verbruik past. 

How to cook everything

Voor mannen nog niet zo behendig zijn in de keuken, biedt How to cook everything uitkomst. Heb je bijvoorbeeld beloofd te koken voor een date (gescoord via de app van Lexa)? Met deze gratis app zet je een heerlijke maaltijd op tafel. How to cook everything weet van heel veel maaltijden precies hoe je deze moet klaarmaken. Bovendien profiteer je van een keukenwekker en kun je in de app je boodschappenlijstje opslaan. 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer