SelectSelect

Cadeaus voor mannen: 5 toffe en gekke cadeaus

Cadeaus voor mannen uitkiezen is vaak heel erg lastig. Mannen hebben de neiging om alles wat ze nodig hebben namelijk zelf te kopen. Daardoor blijft er weinig ruimte over om echt iets leuks, grappigs of bijzonders te kopen voor een man. Soms hoeven cadeaus echt niet nuttig te zijn. Waar vrouwen gaan voor nuttig of waardevol, gaan mannen voor grappig en legendarisch. Dus om jullie te inspireren heb ik een briljante top 5 cadeaus gemaakt voor mannen van CoolGift.com.

5 toffe en gekke cadeaus voor mannen

  • 1) Chilli Rocks! Super hot chili gift set. Het heetste cadeau voor mannen. Deze giftset is voor de echte hete lekkerbekken. Het pakketje bestaat uit 6 verschillende pepersoorten, waaronder de twee heetste pepers ter wereld. De pepers komen in verschillende vormen. Van gedroogde pepers, vlokken tot poeder. Dit cadeau is niet voor kinderen en watjes.
  • 2) Push-up Board. Dit is echt een heel tof sportief cadeau. Een perfect cadeau voor iemand die wel wat push-ups kan gebruiken of juist iemand die al heel sportief is. Op het board staan 12 verschillende posities voor de 4 grote spiergroepen. Zo is het mogelijk om heel doelgericht te trainen.
  • Beard Buddy. Dit cadeau is natuurlijk bedoelt voor de man met een baard. Een baard trimmen geeft natuurlijk altijd een enorme rotzooi. Dit cadeau is daarom niet alleen voor de man met zijn baard maar ook voor zijn partner die anders alle haren kan opruimen. De Beard Buddy is geschikt voor mannen met een grote en een kleine baard.
  • 3) De grootste joint te wereld. Het ultieme cadeau voor de man die graag een jointje opsteekt. Dit is uiteraard geen echte joint maar een mega groot kussen, die past in het interieur van een echte hippie. Je zou hem door de geweldige print bijna echt aansteken. Doe dit natuurlijk niet en gebruik hem alleen om te loungen. Peace, love & fluffiness…
  • Neck Smartphone Holder. Dit cadeau is bedoelt voor de man die vergroeit is met zijn telefoon. Je kunt hem om je nek vastmaken, op je bureau plaatsen, onder een matras laten steunen, hem om je auto- of fietsstuurwiel wikkelen, enz… Je kunt het in elke vorm buigen die je maar wil.ย 

CoolGift kado’s voor mannen

Inmiddels heel wat jaren geleden is Jurgen een toffe website begonnen met allerlei leuke kado’s. Wat begon als een hobby is tegenwoordig uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Iedere dag zijn ze op zoek naar de leukste, mooiste, gekste en bijzonderste cadeau’s. Deze zijn met zorg gemaakt en van goede kwaliteit. Zo geef jij iemand die je dierbaar is een briljant en passend cadeau. Je vind op Coolgift.nl overigens niet alleen leuke cadeaus voor mannen. Ze verkopen ook veel leuke cadeaus voor vrouwen. Dus wil je nog iets voor aankomende feestdagen aanschaffen? Heb je binnenkort een verjaardag en heb je nog geen idee wat je moet kopen? Neem dan zeker eens een kijkje op de site. Ze leveren in Nederland en Belgiรซ binnen 24 uur.

Dit artikel is in samenwerking met Coolgift.nl. Door dit soort samenwerkingen kan ik jou op B4men blijven voorzien van leuke en informatieve artikelen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer