MuziekMuziek

Bar Brouw Amsterdam is open

Bar Brouw smoked  meat & Craft beerDSC01512

Afgelopen zaterdag 19 okt. was B4men.nl te gast bij de opening van een nieuw eet concept in Amsterdam. Bar Brouw is alles wat je als man wensen kan, Gerookt vlees, speciaal bier en whiskey’s. 

DSC01505
Sjoerd kok Bar Brouw

Het Vlees

Het vlees van Bar Brouw komt van de Creekstone Farms uit Amerika. Het vlees is biologisch en angstvrij geslacht wat het vlees een ongekende malsheid geeft. Na dat het vlees minimaal tien uur in een van de rookovens heeft gegaard is het super mals en met een geweldige rooksmaak doordrongen.

Het Bier en Whiskey’s

DSC01509
Whiskey’s Bar Brouw

 

Bar Brouw heeft een gewaagde keus gemaakt wat betreft bier. In Nederland zijn wij gewend aan de Belgische speciaal bieren maar bij Bar Brouw gaan zij voor de echte Amerikaanse speciaal bieren. Maar wil je liever iets sterkers drinken “geen probleem”!! Bar Brouw heeft een geweldige keus aan Single Malt Whisky’s uit schotland maar wil je in de echte Amerikaanse beleving blijven kies dan voor de geweldige Bourbon/Rye Whiskey’s.

Een zaak naar mijn hart “simpel, stoer en mannelijk”.  Deze sfeer is ook door gevoerd in de hele uitstraling van de zaak, grof houten tafels en koperen leidingen waar het licht in is verwerkt.

Wil je een uitgebreide kaart en speciale gerechte blijf hier dan uit de buurt!! Wil je een geweldige avond met geweldig lekker vlees een goed glas bier en als afsluiten een goed glas whiskey dan is Bar Brouw the place to be!!! 

Beste Sjoerd en Tim veel succes en tot snel!!

 

DSC01513
Menu Bar Brouw

barbrouw

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer