MuziekMuziek

B4men Persoonlijk: Verbouwen…verbouwen en nog eens verbouwen!!

Zijn wij nu weer aan het verbouwen? Yep! Wij raken volgens mij nooit uitgebouwd. Ditmaal zijn we echter niet alleen maar thuis aan het verbouwen. Wij zijn achter de schermen druk bezig met de site en er staan echt super toffe dingen te gebeuren. Het is momenteel ontzettend druk maar het resultaat mag er straks echt zijn. Zowel ons thuis als ons tweede thuis de blog wordt echt heel erg gaaf!

KIJK MEE IN ONZE WEEK VAN B4MEN PERSOONLIJK

En daar gaan we weer!!!! Leuk hoor zo’n vrouw die elke keer wat nieuws verzint….
Wij hebben pas een nieuwe koelkast gekregen en de baas in huis (Marie Louise) wilde dat deze helemaal ingebouwd werd. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik wel denk dat het super gaaf wordt als het eenmaal af is. Helaas moet ik daar nog wel veel voor doen.
Wat een !@#^Y zooi! /hier staat maar een heeeeeel klein gedeelte van wat er allemaal uit de oude kast gekomen is.
Ik ben zeker geen Bob de bouwer! De bovenkast kwam namelijk met vulling en al naar beneden zetten….op mijn hoofd. Dat was dus een hoop gevloek en getier kan ik je vertellen!
Helaas kregen we ook problemen met dachten we de vaatwasser…dus hop alles eruit in de keuken. Achteraf bleek het veel erger te zijn maar daarover later meer.
Gelukkig zijn er ook klussen die wel meteen goed gaan. Dit zijn voor mij belangrijke foto’s van mijn reis naar het Dominicaanse Republiek 2 jaar geleden. Ik heb deze laten afdrukken bij Webprint.nl 
Als je aan het klussen bent dan heb je wel een stevige maaltijd verdient toch? Gelukkig had Marie Louise die dag voor Familie over de Kook deze super lekkere en super pittige kip wraps gemaakt.
Amaranthe had vorige week heel verdriet toen haar Cavia was overleden. Wij hadden haar beloofd dat ze een konijntje mocht als de cavia er niet meer zou zijn. Hier smelt je zelfs als man van! Er gaat echt niets boven het geluk van je kids.
Tijd voor wat lekkers. Het is toch niet verkeerd dat we een foodblog gestart zijn. Marie Louise heeft het er maar druk mee….het resulteert wel in allemaal lekker eten en hapjes. Mij hoor je niet klagen!
Nee, dit is niet gebeurt tijdens het klussen. Ik maak nog steeds een paar keer per week tijd om te gaan sporten. Ditmaal was ik met mijn teammaatje Maarten in het bos gaan oefenen op de Monkey Bars en ik was iets te enthousiast geweest.
Afgelopen weekend zijn we heerlijk in een Tiny House op de Veluwe geweest. Even tijd voor elkaar en wat is er dan leuker dan eventjes gek doen met je dochter….die is misschien nog wel gekker dan haar vader!

 

JAMMER!!!!! Over de veranderingen op de blog en B4men Barbershop ga ik nog niets loslaten! Hiervoor moet je nog even geduld hebben. Wel is het je misschien al opgevallen dat de Lay-Out van de blog veranderd is.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer