MuziekMuziek

B4men achter de schermen. Dit is ons leven met de Blog voor mannen.

De blog voor mannen is heel hard aan het groeien! Niet alleen in aantallen die gelukkig ook heel hard omhoog gaan momenteel maar vooral in de tijd en aandacht die wij eraan kunnen geven. Dit zal vooral de komende maanden merkbaar worden. We gaan de komende tijd veel meer doen met eten en drinken. Pas geleden ben ik op pad geweest voor het kijken naar nieuwe samenwerkingen omtrent het BBQen en ik heb een te gekke samenwerking met Vuur en Rook een groothandel in BBQ materialen en uiteraard word ik ondersteund met raad en daad door Peter Bootsma van LetQ. Peter is binnen Europa één van de grootste BBQers. (al mag ik dit niet van hem zeggen) Op het gebied van de dranken en vooral de whisky’s gaan er weer mooie dingen gebeuren. We hebben mogen meekijken naar nieuwe lanceringen en kunnen vertellen dat ook dit naar een hoger niveau getild zal worden. Met onze eigen B4men Barbershop gaat het erg goed en geeft ons de mogelijkheid om te gekke filmpjes te maken voor ons B4men Youtube Kanaal. In deze filmpjes kunnen wij jullie voorzien van tips en trucs voor het verzorgen van je haar en baard. Kortom, de blog zal de komende maanden verder uitgroeien naar een steeds professionelere lifestyle blog voor mannen. Jullie kunnen hieraan bijdragen door onze berichten te liken en te delen.

De blog achter de schermen:

image
Zoals gezegd ben ik met mijn meiden op pad geweest naar het BBQ walhalla Vuur en Rook. Zelfs de meiden hebben hier hun ogen uitgekeken.
image
Tja, moet ik nog meer zeggen. Dit is puur genieten.
image
Na zo’n bezoek kom ik nooit met lege handen thuis. Tijd om lekker te gaan koken op mijn Black Bastard.
image
Mooie BBQ sausen en de basis uitrusting voor een beginnende BBQer.
image
Ook de mooie rubs van LetzQ ben ik niet vergeten.
image
Om te beginnen ben ik hier een mooi staartstuk aan het afgrillen. Het recept zal snel op de blog staan.
image
Geloof mij heel veel lekkerder wordt het niet.
image
Super cool! Mijn nieuwe set van MGregor.
image
Op pad met Marie Louise, op zoek naar een goede lippenstift. Hahaha duurt uren natuurlijk 😉
image
Wij koken niet altijd zelf, een lekkere Sushi van Taste of Fusion uit Lisse kunnen wij niet weerstaan.
image
Ik kan in mijn shop iedereen wel netjes maken maar zelf heb ik op zijn tijd ook een opknapbeurt nodig.
image
Tijd voor training. Marie Louise is hard op weg een goede barbiere te worden.
image
De B4men Barbershop heeft niet alleen mooie behandelingen in de aanbieding ook mijn eigen merk Brutus is te koop in de shop.
image
Familietijd!! Even knuffelen met deze kleine draak. Hahaha wat lijkt ze schattig he??
image
Ja hoor daar gaan we weer.
image
Het kapsels van 2016 was weer een groot succes op de blog. Wil jij weten wat het kapsel is van 2016 klik hier.
image
Op Instagram was deze foto een grote hit! Iedereen heeft hier wel een mening over. Oké, je houdt er van of je vind het verschrikkelijk!
image
Ter inspiratie voor de blog zijn we op de Horecava geweest. Hier ben ik even bij mijn vader die voor Remy Martin op de beurs staat.
image
Wij hebben ons weer kunnen verlekkeren aan waanzinnig mooie producten….nou ja mooi!!??
image
Alles super lekker en super vers.
image
Ook de mooie schorten van Witloft trokken onze aandacht.
image
Super leuk om te doen. B4men werd naar aanleiding van mijn artikel over het kapsel van 2016 uitgedaagd om Anoûl Hendriks live te knippen op KX Radio.
image
Mijn werk in de B4men Barbershop.
image
Mijn werk in de B4men Barbershop.
image
Mijn werk in de B4men Barbershop.
image
Mijn werk in de B4men Barbershop.
image
Mijn werk in de B4men Barbershop.
DSC05916
Wauw, nu weer even tijd om eens lekker te gaan bijkomen. Wil jij ook genieten van een heerlijke hot towel klik hier.
DSC05872
Het ultieme verwennen doen wij op onze manier. lekkere cake en een glaasje rum. Ciao tot de volgende keer.

Ook in 2016 gaat B4men voor meer groei en betere blogs voor jullie.

Help B4men groeien om zo nog meer slagkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikels op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Ondanks dat onze blogs heel erg verschillen in opzet, doelgroep en ons uiteindelijke doel ben ik het met Jan Willem eens. Probeer maar eens een blog neer te zetten die onafhankelijk is én die geld oplevert. Dat valt niet mee.

    Mijn website heeft ruim voldoende bezoekers en dergelijke maar ik wil er geen reclame poster van maken. Maar als je nagaat dat, in mijn geval, de blog circa €10.000 per jaar kost (brandstof, reiskosten, verzekeringen, verbruik van materiaal, hosting etc) en dat is dan nog zonder de uren die er in gaan zitten (bijna 40 per week) dan is het af en toe nodig om iets te promoten om een korting te krijgen. Op die manier kan je iets waar je voor de volle 100% achter staat toch promoten zonder de volledige kosten te dragen. Af en toe toegeven aan de verleiding is de enige manier om onafhankelijk te zijn en vooral te blijven.

    Dus….

Written by Jan Willem Huffmeijer