Abercrombie & Fitch Away man / Homme Eau de Toilette Review B4men

Abercrombie & Fitch AWAY man / homme eau de toilette b4men

Abercrombie & Fitch Away man / Homme Eau de Toilette. In september brengt Abercrombie and Fitch een heel lekkere nazomergeur voor mannen uit genaamd “AWAY”. Away staat voor lekker even weg, even een moment voor jezelf om van te genieten. De mannengeur is fris, zwoel en kruidig. De perfecte geur om dat momentje Away te ervaren. Persoonlijk vind ik dit echt een zeer geslaagde nazomergeur voor mannen.

Abercrombie & Fitch AWAY man / homme eau de toilette b4men review

Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch is ooit in Amerika begonnen als een klein en gespecialiseerde winkel voor outdoor en jagers kleding. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een zeer groot bedrijf wat wereldwijd opereert. De focus ligt inmiddels op de jonge, moderne en bewuste consument. Ze blijven verder wel trouw aan het erfgoed en de nonchalante Amerikaanse stijl en manier van leven.

Abercrombie & Fitch Away is genieten van het leven

De nieuwe Away geuren zijn een herinnering aan ons om te blijven genieten van het leven. Ga erop uit en koester de mooie momenten van het leven. Of zoals Sid Caesar het zegt “In between goals is a thing called life, that cas to be lived and enjoyed.” De geur en de flacon zijn fris en modern en zonder al te veel poespas. Sterker nog, het parfum is vegan en bevat geen sulfaten of parabenen.

Away man / homme Eau de toilette

Away is een erg fijne en frisse geur. De geur opent met de topnoten van citrus. Deze citrus is een combinatie van grapefruit, sinaasappel en bergamot. Ook ruik ik er duidelijke hints van water of oceaan in. De geur veranderd snel en krijgt dan diepere tonen van bloemen en kruiden als gember en peper. Dit vind ik persoonlijk echt heel lekker! De geur is zonder heel uitgesproken te zijn wel heel diep en warm zonder zijn frisheid te verliezen. De basis van de geur is wat houtig zonder zwaar te worden. Door zijn geurtonen past deze eau de toilette heel goed bij een mooie nazomer. De geur is exclusief te verkrijgen bij Douglas. De adviesprijs voor 100ml is € 69,-

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer