MuziekMuziek

Raad jij de smaak van de Lay’s raad de smaak actie en win €10.000

AdvertisementB4men.nl en al mijn lezers zijn door Lay’s uitgedaagd om mee te doen aan de raad de smaak actie. Ik vind het een erg leuke actie die ik met mijn hele gezin heb geprobeerd. Probeer jij het ook eens?

 Hoe moeilijk is het om een smaak te raden?

Eitje toch…even proeven en hop je weet de smaak. Tja, was het maar zo makkelijk!! Ik moet voor de blog heel veel drankjes proeven en ik weet hoe moeilijk het kan zijn. Smaak is ook enorm onderhevig aan suggestie. Waar Lay’s je graag een hint geeft welke richting je moet denken op de verpakking maak dat het eigenlijk nog moeilijker!! Je krijgt al een suggestie en opeens proef je die ook. Ik heb samen met mijn kinderen dit spelletje gedaan en we kwamen erachter dat het super leuk is, maar ook super moeilijk. Iedereen bij ons proefde weer wat anders hahaha.

DSC07614

Drie smaken

Om het nog leuker te maken hebben ze niet 1 smaak, maar 3 smaken die je kan raden. Ze hebben de smaken in heel andere smaakrichtingen gemaakt. Er is een zoete variant, een hartige en een tussendoortje. Omdat het nu nog meer om de smaak gaat zie je ook gelijk de grote verschillen van wat iemand lekker vindt. Iedereen bij ons in het gezin heeft een andere favoriet. Ik ben helemaal weg van de groene erwtensoep smaak 😉 hahaha tja het is maar wat je proeft.

DSC07627

Win €10.000

Hoe leuk het ook is om te raden naar een smaak, een heel dikke prijs maakt het natuurlijk nog veel leuker!! Dat hebben ze bij Lay’s in ieder geval wel begrepen, als jij of ik de juiste smaak weet te raden dan win je €10.000, stel je weet ze alle drie dan heb je gewoon even €30.000 verdient.  Wil je alles weten over deze actie klik dan hier ook krijg je hints die de smaak een klein beetje makkelijker maken.

 

DSC07619

Succes, deze actie loopt tot 31 okt.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer