MuziekMuziek

7 praktische cadeaus voor elke man! 

praktische cadeaus voor mannen
Is je vader, oom of beste maat jarig? Dan wil je hem natuurlijk een vet cadeau geven. Maar wat koop je nu voor een man die alles al heeft? Dat kan knap lastig zijn. Daarom vind je hieronder zeven praktische cadeaus waar je elke man blij mee maakt. Zo hoef jij je hoofd niet meer te breken over je volgende cadeau. Graag gedaan! 

1 Powerbank

Lig je lekker op het strand een muziekje luisteren, begeeft je speaker het opeens. Met een powerbank is dit probleem verleden tijd. Hiermee laad je je smartphone en speakers overal op en kom je dus nooit meer zonder batterij te zitten. Perfect voor de man die vaak onderweg is.

2 Zwitsers zakmes

Of je nu de kurk uit een fles wijn wilt trekken, een flesje bier wilt ploppen of een splinter uit je grote teen wilt verwijderen: een Zwitsers zakmes komt altijd van pas. Dit zakmes is daarom het ideale cadeau voor elke man. Hij past gemakkelijk in je broekzak, waardoor je niet allerlei gereedschap hoeft mee te slepen. Erg handig! 

3 Boxershorts

Elke man kan dit beamen: van boxershorts heb je nooit genoeg! Vooral een paar fijne boxers van goed materiaal, zoals bamboe. Dit materiaal neemt namelijk extra veel vocht op en is dus perfect voor tijdens sporten (of gewoon tijdens een warme zomerdag). Ga voor een effen boxer of kies eens voor een grappige print.

Tip: wist je dat HEMA hele fijne boxershorts verkoopt? Van effen, bamboe boxers tot boxershorts met barbecue of bierpullen erop. Hier maak je elke man blij mee. 

4 Sokken

Elke man kan wel een paar extra sokken gebruiken. Zeker omdat na verloop van tijd altijd een sok kwijtraakt. Met een paar fijne sokken sla je de plank daarom nooit mis! Van warme, gebreide sokken voor in de winter tot hippe sokken voor in je sneakers. 

7 praktische cadeaus voor mannen

5 Key finder

Ben je bijna te laat voor een afspraak, kun je je autosleutels in alle haast niet vinden. Klinkt dit je bekend in de oren? Dan komt een key finder zeker van pas. Je hangt dit handige apparaatje gewoon als sleutelhanger aan je sleutelbos. Via een app op je telefoon laat je de key finder piepen en vind je binnen no-time je sleutels terug. 

6 Barbecueschort

In de zomer gaat er niets boven een paar flinke stukken vlees van de barbecue. Een goed barbecueschort kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Zo bescherm je je shirt tegen vetspetters. Wil je helemaal uitpakken? Ga dan voor een leren barbecueschort. Dit beschermt tegen de hitte van de barbecue en staat bovendien erg vet. Win-win! 

praktische cadeaus voor mannen

7 Thermosfles

Er zijn weinig dingen die zo lekker zijn als een goede bak koffie. Omdat koffie van de tankstations vaak niet van topniveau is, is het altijd handig om je eigen koffie mee te nemen als je onderweg bent. Met een goede thermosfles houd je je koffie ongeveer zes uur warm. Welke man wil dat nou niet?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met HEMA.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer