Fashion Tip: De kracht van het witte overhemd.

Hoe kleurrijk we ook zijn, soms is de kracht van wit gewoon beter. Het is de meest klassieke Italiaanse fashion style, het witte overhemd. Ikzelf ben ook helemaal weg van een wit overhemd en heb er dus zeker een aantal in mijn kast hangen. Het mooie van het witte overhemd is dat je het werkelijk overal mee kan combineren. Van een spijkerbroek met gaten tot een zwarte pantalon. Het straalt altijd rust en kracht uit. Ik ben dus echt een fan van wit.

Fashion Trend zomer 2015 het witte overhemd

Het witte overhemd is flink bezig met een opmars en je ziet hem deze zomer veel in het straatbeeld voorbij komen. Naast de pastelkleuren die nu helemaal hip zijn, is een wit overhemd echt onmisbaar in je garderobe. Heel eerlijk, ik vind dat iedere man er minstens een aantal in de kast moet hebben. Hoe ik het witte overhemd zelf draag laat ik jullie graag zien in een volgend artikel. In dit artikel laat ik jullie met fashion foto’s zien hoe verschillend je een wit overhemd kan dragen.

Zo draag je een wit overhemd op verschillende manieren

Wit overhemd. Foto-bangarangblog Wit overhemd. Foto-bmcheadwear Wit overhemd. Foto-guillehg Wit overhemd. Foto-lookastic Wit overhemd. Foto-m.nordstrom Wit overhemd. Foto-pinterest Wit overhemd. Foto-raddestlooks Wit overhemd. Foto-twitter Wit overhemd. Foto-zeusfactor

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer